Al een tijdje werken wij bij Maison Slash aan een nieuw project: Mighty Mornings. Ofwel ontbijtworkshops helemaal op maat van kinderen van 8 jaar en ouder. Tijdens  ‘Mighty Mornings’ bespreken we straffe thema’s uit het leven gegrepen. Meteen ook lekker #parentfriendly, want ouders kunnen hun kind daarna met de nodige bagage loslaten in onze complexe wereld. Al goesting gekregen? 

Wij hebben nooit gezegd dat we achter de schermen van Maison Slash stilzitten. Samen met de Brusselse bibliotheek Muntpunt werken we al even aan de organisatie van een nieuw event: Mighty Mornings. (En ja, voordat je verder leest, het is gratis)

Mighty Mornings

Want vraag aan een ouder wat hij droomt voor zijn kind, en je krijgt “veerkracht” te horen. We willen allemaal dat onze kinderen stevig genoeg in hun schoenen staan om de eerste zelfstandige stappen te zetten in onze steeds complexere wereld. Kennen onze kinderen de gevaren van het internet, hoe gaan ze om met taboes, en wat is volgens hen de waarde van geld? Het is maar een kleine greep uit de rugzak van vragen waarmee zowel ouders als kinderen rondlopen én worstelen.

Spek naar de bek van Maison Slash, en vandaar dus dit nieuwe concept. Mighty Mornings is er voor nieuwsgierige kinderen die willen weten wat er in de wereld gebeurt. Maar eveneens voor zoekende ouders die rondkijken naar eventuele aanknopingspunten voor een goed gesprek met zoon of dochter. #Parentfriendly noemen wij zoiets.

Inschrijven!

Goed nieuws! De eerste twee edities van Mighty Mornings staan alvast gepland.
Op zaterdag 18 maart hebben we het over ‘Jongensdingen, Meisjesdingen’. Want wie heeft ooit beslist dat jongens en meisjes zo verschillend zijn? En is dat écht zo? We zoeken samen naar antwoorden.
Op zaterdag 15 april bekijken we of (zak)geld gelukkig maakt, en hoe economie nu precies werkt. 

Beide workshops gaan door in de Brusselse bib Muntpunt.
En zoals gezegd zijn onze Mighty Mornings helemaal gratis (maar niet gratuit).
Schrijf je dus even in via deze link op de website van Muntpunt of blijf op de hoogte via onze FB-event! Je zal er geen spijt van krijgen!


Ben jij een organisatie, merk of bedrijf dat zich richt op gezinnen? Check dan zeker ook deze pagina!

  • Prijs: gratis
  • Start van het evenement: