Theater aan Twater gaat dit jaar voor het eerst twee dagen door.  Al twaalf jaar scheert dit straattheaterfestival hoge toppen met geweldige  acts. En opnieuw trekken de absolute wereldtoppers naar de Kaai en Heldenplaats in Boom.

De artiesten die nu al onder contract liggen komen uit Canada, Duitsland, Australië, Frankrijk, Italië, Spanje, Argentinië, Groot-Brittanië en de Verenigde Staten. Zo komt onder anderen Pogo Fred, vijftienvoudig wereldrecordhouder afgereisd of de prijswinnaars The Flying Dutchmen of Les Vitaminés. Op zaterdag is de slotact Grupo Puja: een wervelend luchtspektakel dat vooral in wereldsteden als Melbourne, Barcelona of eind december nog in Amsterdam te zien was.

Baba Yega

De bekende dansgroep en winnaar van Belgium’s Got Talent Baba Yega is  geen straattheater of circus, maar ze zijn wel een schitterende act: daar kan geen twijfel over bestaan. Daarom mogen zij het festival afsluiten met een act van 1uur.

Theater aan Twater krijgt verder ook een gloednieuw kinderdorp met een tiental workshops, een wereld- en cultuurmarkt en een wereldse foodcorner met lekkers uit de hele wereld.

  • Prijs: gratis
  • Start van het evenement: