De waarheid komt al-tijd uit een kindermond, zeggen ze. Dan toch niet als het over het onderwerp 'money' gaat, want haha grappige en onwetende kinderen. Vinden zij hun ouders rijk? Hoeveel kost een huis? En wat kan je zoal kopen met 5 euro? Voor onze partner Yongo zetten we drie duo's ouder/kinderen samen en maakten er deze - al zeggen we het zelf - erg leuke video's van!

Enkele weken geleden deden we een oproep via Facebook  (ja, volg ons hier als je niks meer wilt missen) naar mondige kinderen en ouders voor de opnames van een reeks korte filmpjes rond kinderen en geld. Hallokes, wat een massale reacties kregen we op onze oproep! Van al die mondige kinderen werden wij zowaar stil. En dat gebeurt hier niet al te snel. 

Het is geen geheim dat wij samenwerken met de mensen van Yongo, een spaar- en beleggingsapp die ouders wil helpen hun kinderen te begeleiden in al die geldzaken. Want over kinderen en geld, daar valt dus wel wat over te vertellen. Wij hebben intussen al heel wat geleuterd, nu waren wij vooral benieuwd naar wat die kinderen daar zelf over te vertellen hadden. Want vinden zij hun ouders rijk? Hoeveel kost een huis? En wat kan je zoal kopen met 5 euro?

Wij ploften enkele ouder-kind-koppels aan onze met donuts-overladen eettafel en stelden hen de vraag. Benieuwd naar het resultaat? Hierzie, 3 video's, gratis en voor niets!


 Ook tips en tricks nodig rond de financiële opvoeding van jouw kinderen? Check dan zeker eens de blog van Yongo, dé experts terzake! 

Voor dit artikel werkte Maison Slash samen Yongo. We publiceren hier enkel merken die bij ons/jullie passen, en waarin we zelf geloven. Je zal ons nooit horen zeggen dat iets gezond is als we daar niet zeker van zijn. Of dat iets plezant is, als dat niet zo is. We vertellen geen onzin. Beloofd. Hoe wij tegenover advertenties staat, lees je hier.