Al vanaf de prille start van Maison Slash proberen we je op de hoogte te houden van het reilen en zeilen achter de schermen. Een artikeltje op z'n tijd is dan een goed idee, temeer omdat het alweer even geleden is. Want wie is die Erika die tegenwoordig zoveel artikels schrijft? En die Cado, zagen we geen zwanger buikje? Waren we onlangs niet op zoek naar een project manager? En wie is het dan geworden?!

Genoeg verschuivingen en nieuwsjes om je nog eens een blik achter de schermen van Maison Slash te gunnen. Eerst en vooral: het team "behind it" is een geweldige bende waar wij belachelijk trots op zijn. Zij zorgen ervoor dat Maison Slash groeit en bloeit, dat jij dagelijks de meest verse parenting shizzle kan lezen, dat we voldoende financiële samenwerkingen kunnen aangaan zodat we onze missie 'de wereld meer #parentfriendly maken' kunnen volbrengen. Dat was om te beginnen. 

Wie zijn ze, wat doen ze? 

Want wie zijn die mensen die je zo op de achtergrond van onze Instagram-stories ziet figureren? We stellen hen met volle trots eens voor!

ERIKA 

qZgIjgCVQXbB3pkyqwrqOzDff29Py9abQuFYl1Az.jpeg

We noemen haar hier ook nog 'baas van het magazine'. Erika startte bij ons op het einde van de zomer en is intussen in no time uitgegroeid tot een vaste waarde. Heb je vragen over het magazine? Erika is your woman.  Ze is trouwens naast slashparent van twee puberzonen (waar ze maandelijks sappige verhalen over schrijft), ook aan het studeren als interieur designer. (Ben je benieuwd naar haar interieur? Piep dan hier eens achter haar voordeur.) Regio Brussel-persoontjes kennen Erika trouwens misschien als ex-uitbaatster van de Puck babywinkel in Asse alwaar alle hipsters hun babyspullen ooit kwamen zoeken. Verder wilt ze ooit een camion besturen, maar ik geloof niet dat dat voor morgen is. Naar 't schijnt zit ze goed bij Maison Slash. 

CADO 

y2AsnhJhRTE0WlcIjzulrjQYbKYB0j5p7wkRHkzp.jpeg

De prijs naar meest creatieve naam van het heelal gaat naar de eeuwig opgewekte Cado. Nu kunnen we van die flauwe opmerkingen maken van: Cado was echt ons cadeau. Ah ja, we gaan dat gewoon doen. Cado was ons zot goe geschenk uit de hemel toen Anne en ik nog met z'n tweeën probeerden om niet te verdrinken. Als project manager nam ze met gigantisch veel enthousiasme de boel in handen en bracht ze de nodige structuur. Intussen zit er een mini cadootje te wachten in haar buik. De foto's in dit artikel zijn trouwens allemaal genomen op haar Maison Slash babyshower/ tijdelijk moederschapsrust-afscheidsfeestje. We tellen nu al af naar mei tot Cado weer helemaal terug is!

VdvSoDFFzmsxpgWmzD24Va9Tmv7oLXPMGdB3gA54.jpegIs dit een pampertaart? Oh ja. 

HADEWIG 

tMWRWD3giVvJ7FrJOjt7FChAAkrMJKJgtExWSOAw.jpeg

Wie is die nieuwe project manager dan die we onlangs zochten en keihard vonden? Meet Hadewig Lateur, onze nieuwe top aanwinst! Na 4 jaar Zweden en moederen, was het hoog tijd om in België weer te gaan slashparenten. Het jeukte blijkbaar serieus om er ook professioneel weer in te vliegen!  Hadewig verdiende haar strepen in de reclame- en mediasector en kwam bij ons dus aankloppen met de ervaring die wij toevallig exact nodig hadden. Allez, hebben. Het is nu haar persoonlijke uitdaging om haar Zweedse en #parentfriendly levensstijl te introduceren in het Belgische hectische leventje alhier. Deze vrouw heeft een missie, en toevallig deelt ze die met ons. Match made in heaven!

Jetske

LwEDE9d4XhlTrYk4co83Rcx7Jf7zeXjMRCeevoI7.jpeg

De jonkie van de groep is Jetske, onze ex- stagiair die is blijven plakken en intussen met zwier onze social media onderhoudt. Hoewel we haar soms met grote ogen zien luisteren naar onze ouderschapsverhalen uit het leven gegrepen, vat ze toch telkens die juiste tone of voice. Faut le faire als je eigenlijk stiekem meer met honden dan met kinderen hebt. Hou ze in het oog, die Jetske! (En blijf eraf, ze is van ons)

En jij, slashparent? 

Intussen zijn we na onze oproep ook overspoeld door mails en reacties van freelancers en vrijwilligers. (Nog steeds méér zonder, dan mét piemel, but taking steps.) We doen ons best om alles snel te verwerken en iedereen te antwoorden.

En we blijven het herhalen: jij bent hart van Maison Slash, beste slashparent. Het zijn jouw verhalen die dit magazine maken tot wat het is. Heb je een verhaal voor ons? Aarzel niet en stuur het door naar redactie@maisonslash.be!