Een binnenlands citytripke op z'n tijd, wie wilt dat niet? Maar hey, je hebt kinderen. Dat is sowieso geen latte en brunch meer op je gemak. Al krijg je er wel tonnen ander plezier voor in de plaats... àls je je een beetje voorbereidt althans. Dat deden Maison Slash en watermerk SPA in jouw plaats. Dankzij onze vijf "SPArentfriendly Citytours" zijn jij en je kinders de volgende weekends sowieso zoet!

Citytrippen mét kinderen is toch altijd net iets anders. Maar daarom niet minder interessant. Je leert remmen en langer stilstaan - bij de speeltuin bijvoorbeeld. Je zal amper musea en kerken bezoeken - maar is dat erg? Je zal vaker een stopke doen voor een pannekoek of een drankje - hier zien wij alleen winnen, en nog eens winnen!

Sinds dat we kinderen hebben, heeft een citytrip een geheel nieuwe invulling gekregen. Maar zonder voorbereiding vertrekken we niet. Want uiteraard moet je kind plots naar het toilet. Of heeft het honger, dorst of een energie-aanval van "ik zal u gaan hebben" op de meest ongepaste momenten. 

Wat je zoekt, vind je niet

Waar vind je dan een leuk #parentfriendly koffiehuisje? Een waanzinnige speeltuin met gezellig terras ernaast? Wat je zoekt, vind je sowieso niet. Enfin, toch niet in the heat of the moment. Een voorbereide slashparent is er duusd waard, zeggen wij altijd. 

Samen met watermerk SPA werkten we daarom vijf "SPArentfriendly" (ebdem?) Citytours uit. We kamden Brussel, Antwerpen, Luik, Gent en Namen uit en verzamelden de allergeweldigste adressen voor ouders en kinderen. 

Hier zijn ze dan: SPArentfriendly citytours

De city tours zijn gemakkelijk via de website van SPA te downloaden. De city-kaartjes zijn zo opgezet dat je helemaal je eigen ding kan doen, wat en wanneer jij het wilt (of je kind het wilt, want zeg nu zelf: zo gaat dat toch vaak in de praktijk, niet?). Het zijn dus stiekem geen echte tours maar geweldige hotspot-kaarten gevuld met de allerbeste #parentfriendly adressen. Korte tour, lange tour? Je doet gewoon compleet je eigen zin. 

Dus surf naar de SPA-website en download die handel. Want je hebt geen idee welke ontdekkingen er allemaal te doen zijn met je kinderen in eigen land. Wij nu wel. Jij straks ook! 

Voor dit artikel werkte Maison Slash samen met SPA. We publiceren hier enkel merken die bij ons/jullie passen, en waarin we zelf geloven. Je zal ons nooit horen zeggen dat iets gezond is als we daar niet zeker van zijn. Of dat iets plezant is, als dat niet zo is. We vertellen geen onzin. Beloofd. Hoe wij tegenover samenwerkingen staan, lees je hier.