Beeld je in dat je blokkensteden kan bouwen op het plafond, onder tafel of rond een hoek. Kilometers langs, als je dat zelfs zou willen. Dat kan! Er bestaat zoiets als de Mayka Tape, waar vrijwel alle bouwblokje op passen. Hebben we daar nu niet zelfs als volwassene zitten op wachten? Ideaal om tijdens corona-tijd met het hele gezin eindeloos mee aan de slag te gaan!

Het begon zoals een mooi verhaal!

Er waren eens drie ontwerpers in Zuid-Afrika die zich afvroegen hoe leuk het zou kunnen zijn om eindeloos blokjes te kunnen bouwen. Tegen muren, het plafond, op kasten, en nog en nog en nog! Om hun idee in realiteit te kunnen omzetten richtten ze een crowdfundingsproject op. En al de rest is geschiedenis. Iedereen werd helemaal zotjes van de Nimuno Loops, zo heette het in den beginne. Ondertussen werd het idee geadopteerd door speelgoedfabrikant Zuru en kan iedereen de Mayka Block Tape in huis halen!

 

Van voor naar achter, van links naar rechts en op en neer!

Schuif dus met het hele gezin aan tafel, op de grond, tegen de muur met de opbergkisten vol gekleurde blokjes en ga aan het bouwen! Deze Lego Tape geeft je de ultieme vrijheid om in elke windrichting te bouwen. En ja, het kan zelfs op gebogen oppervlakten. De tape is trouwens compatibel met alle bekende bouwblok-merken. Gebruik de lego tape niet alleen om te spelen en te bouwen. Je kan er ook echt spullen mee pimpen. Het verandert jouw huis eigenlijk in één grote speeltuin. De ideeën spetteren al helemaal in ons hoofd. Ook deze geweldigheid in huis halen? Je vindt het hier!