Een mens met kinderen in de buurt droomt al eens van rust. En alleen zijn. En afstand bewaren. Soit, corona helpt in sommige van de gevallen. Maar deze tenten beantwoorden hélemaal aan je solitaire behoefte! Check dees. 

De pauze tent

Heb je lawaaierige kinders? Hahahaha, dat is een belachelijke vraag. Natuurlijk heb je dat. Wel, dan ben jij helemaal klaar voor de Pause Pod. De bedenkers verkopen deze als de 'eerste private pop up space ter wereld dat geschikt is voor al je rust-behoeftes'. Maar eigenlijk is dit gewoon een tent. In je living. Voor de grote mensen. Dat we daar zelf niet eerder hadden bedacht. De pod heeft trouwens ook een uitvouwbaar compartiment voor je benen, zodat je ook kan liggen als je dat wil.

Bon, de uitvinders zijn bloedserieus over hun idee. Je betaalt er 100 euro voor op Kickstarter. Goeie investering, beweren ze, want de waarde is 200 euro. En, je kan hem òveral gebruiken. Ook buiten als een.... tent dus. 


de soccer parent tent


Maar wacht, we hebben hier nòg een serieus #parentfriendly tentje in aanbod. Wat vind je van deze voetbalmoeder/vader-tent? Officieel heet hij de 'under the weather-pod', want als ouder ben je verwacht langs de zijlijn van het sportveld. Weer. Of geen weer. En dan krijg je dit dus. 

Voor alle duidelijkheid, ook hier bloedserieusheid voor de makers van deze tenten. Want hun pods verkopen meer dan goed bij de crazy people van Amerika en Australie. Je kan individueel blijven zitten, en de rits goed naar beneden trekken of je kunt er een paar aan elkaar koppelen. Het zit alvast lekkerder dan een mondmasker. Misschien toch overwegen?

Wandelende tent

En last but not least. De 'ik vervang de paraplu'-tent. Met deze tent wordt verwacht dat je er letterlijk mee rondwandelt.  Want deze zou 'je beter beschermen tegen de weersomstandigheden dan een paraplu'. Uhu. Kweetni, beter dan de anderhalve meter-regel?  Alleszins, we vonden zelfs reviews terug over het geweldige 'draaggemak'. Komt in koraal-kleur, blauw, groen, oranje, roos of geel en kost amper 90 dollar. 

Hallo Europa, niet twijfelen!