Boodschappen doen, voor de ene een gezellig uitje en voor de andere een corvee vol drama. En je kan er geheel voorbereid, met lijstje én volledige voorraad opbergzakjes, aan beginnen of ook helemaal niet. En dat laatste zorgt er misschien wel voor dat dat aanvullen van je huiselijke voorraden zo een straf voor je is. Awel, we vonden hier een tof app'ke die boodschappen doen misschien wel voor iedereen een tof activiteit wordt. Meet Bring!, jouw allernieuwste steun en toeverlaat in elke supermarkt!

Watte?

We present to you... de Bring! app. Heel simpel gezegd, is het een online shopping lijst die zo makkelijk in gebruik is dat zelfs je kroost ermee overweg kan. Want jaaa, je kan er wel degelijk je hele gezin in mee betrekken. Check it out!

Hoe werkt het? 

De bedoeling van de app is om een makkelijke manier om boodschappenlijstjes aan te maken. Je kan er vrijwel elk product in terug vinden en in een lijstje zetten. Je kan ook verschillende lijstjes maken zoals bijvoorbeeld eentje voor een feestje, eentje voor een weekend weg met vrienden en eentje voor dagdagelijkse producten. There is no limit. Hoe mooi is dat?!

Je kan ook alle leden van je gezin of vrienden toevoegen aan een lijstje zodat iedereen zijn goestingskes op het lijstje kan gooien. Geen verwijten dus als je daar diep in de Ardennen arriveert zonder cava tussen de melk en de salami.

apVmr0x8WSKL7PBqFj9Al1A8BO075xCDWB2lL1JF.jpeg

Wat ook heel handig is, is dat iedereen op elk moment iets kan toevoegen aan de lijst. Dat app'ke werkt zichzelf bij. Staat je Jos al in de Colruyt en merk jij thuis plots dat er geen chocolade meer is? Wel, gooi het er nog snellekes in en je boodschappenmannetje zal het zien!

Verder kan je ook hoeveelheden ingeven, je kan dus bijvoorbeeld aangeven hoeveel appels je nodig hebt. (Dit maakt boodschappen doen voor iedereen een fluitje van een cent) En als laatste kan je ook je producten sorteren in categorieën zoals bijvoorbeeld zuivel. Zo staan alle producten bij elkaar zodat je alles makkelijk vindt. Zo vermijden we onnodige tijdverspilling. Timemanagement zoals een echte slashparent noemen we dat. 

Waar te gebruiken? 

De Bring! app is te gebruiken op Apple en Android. Verder kan je je lijstjes aanpassen op een computer, een smartphone en een tablet. En voor de echte techneuten onder ons, de app werkt ook graag samen met een Google assistant of Alexa. Je hoeft het dus zelf niet meer te typen, het volstaan om van in je keuken te roepen naar Alexa of Google assisstant om een bepaald artikel toe te voegen. "Cava, Alexa! En donkere chocolade! Met caramel!!!" Et voila! Klaar.