Iedereen mee met zijnen tijd. Ook voor die goedheilige man met baard en mijter. Dus heeft de mens zich tegenwoordig ook een smartphone aangeschaft waardoor hij nu wel heel erg bereikbaar is geworden. Via de app Bellen met Sinterklaas is hij voor iedereen telefonisch bereikbaar, 24/24 en 7/7. Natuurlijk hebben wij hem bij Maison Slash al aan de lijn gehad! Duh, wat had je dan gedacht?

TUUUUT, Dit is de voicemail van Sinterklaas

Natuurlijk heeft hij ook nog wel wat andere dingen te doen dan de hele tijd de telefoon op te nemen. En in de plaats van een samenwerking aan te gaan met een call center om al zijn inkomende telefoongesprekken te behandelen, kan je ook gewoon een bericht achterlaten op zijn voicemail. Om je verlanglijstje door te geven bijvoorbeeld. Of om te melden dat je broer of zus vorige week nog de haren van je cavia knipte. 

bxCXd1tLfwPqKd8yxYcAnAH3yb3MKlh9L4YC5Gbe.jpeg

kunde mij ne keer terugbellen alstublieft?

Doe jij niet aan voicemail en wil je de man echt wel zelf aan de lijn krijgen, dan kan je hem ook gewoon vragen om je effe op te bellen. Je laat wat sinteressante gegevens na op de app en van zodra het kan, mag je van hem een belletje verwachten. Let wel, lieve Vlaamsche menschen, de Sint heeft, net als je kind misschien, wat teveel YouTube filmpjes van Enzo Knol gekeken en praat bijgevolg met een zwaar Hollands accent. Maar ok, dit nemen we er wel bij, want je hebt dan toch zo maar eventjes echt de Sint aan de telefoon gehad!

oTXl0SzFhWUj3kcVN7SmVuafQW682sdEOaI7S81f.jpeg

Whatsapp you bearded man?

Wil je gewoon snel iets vragen of heb je nood aan een gezellige chatsessie met de Sint? Dat kan! En 't is hier niet van wachten tot aan de volgende pauze die hij neemt. Nee hoor, het voordeel van je eigen baas te zijn, is dat hij op elk moment van de dag berichtjes kan en mag beantwoorden. En dat doet hij dan ook. Jij stuurt een bericht en binnen de minuut krijg je een antwoord terug. Tip! Hou je zo ongeveer aan de vragen die de app voorstelt. Doe je dat niet, dan mag je je aan een aantal antwoorden verwachten alsof het lijkt dat hij al aardig in de jenever heeft gehangen. (Om met andere woorden te zeggen: er zitten nogal wat fouten in de app)

JwtlX8CJWOvtMYUTtxL8lwm3Aj1E0firCaaabFtz.png

Praktisch

De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android en kan je via deze weg downloaden. Helemaal gratis! Want ja, de Sint is er voor iedereen. Er zijn nog wat  extra dingetjes te krijgen, waar je wel voor moet betalen. Die hebben we niet uitgetest. Wij zijn al content met datgene wat er gratis voorhanden is. Het nadeel is dan wel weer dat er regelmatig reclame tussen sluipt, samen met wat foutjes in de app zelf. Maar al bij al, gewoon wel eens leuk om te doen.

En nu moet je mij excuseren, ik heb een inkomend telefoontje!