Moederdag of vaderdag vergeten? Of gewoon op zoek naar een grappig (en súper nuttig) cadeau voor je partner? Look no further! We maakten een lijst op met de grappigste cadeaus die je toch wel zou kunnen gebruiken.

Bierbuik Fanny Pack


Oké, oké. Dit moesten we echt wel delen! Loopt jouw partner ook vaak met 20.000 verschillende dingen in zijn zakken rond? Dan is een fanny pack écht ideaal. Het is ruim genoeg om alles weg te steken én ziet er nog eens grappig uit! Voor humor krijgen de makers van dit item toch zeker een 10/10!

Kopen? Klik hier om een kijkje te nemen!

Burrito Blanket


Is je partner fan van Mexicaans eten? Vanaf nu kunnen ze in de zetel liggen als hun favoriete eten! Schuif dicht bij elkaar onder dit super zachte én grappige deken! Liefde is... als een burrito samen in de zetel liggen.

Kopen? Klik hier om een kijkje te nemen!

Borst Warmtekussen

Heeft je partner vaak last van rugpijn of buikpijn? Of gewoon altijd koude voeten? Dan is dit warmtekussen perfect voor hen! En de vorm maakt het nog beter! Het is gevuld met tarwe en je kan het gewoon in de magnetron gooien. Het geeft een geur van lavendel om zeker helemaal tot rust te komen. Niet zo fan van deze vorm? Er zijn ook andere opties in de vorm van een lama, avocado, luiaard of ijsbeer!

Kopen? Klik hier om een kijkje te nemen!

Het Vaderzadel


Een slashparent doet toch alles voor z'n kind? Well, saddle up! We weten dat niemand van paardje rijden houdt. Maar als je op zoek bent naar een grappig (maar toch een beetje sadistisch) cadeau voor je partner... Dan heb je het gevonden! 

Kopen? Klik hier om een kijkje te nemen!

Kid Proof Underwear


Dit is een cadeau voor zowel mama als papa! Geen geklaag meer over babyvoetjes tegen je partner zijn kroonjuwelen. Die draagzak gaat alsmaar meer en meer gebruikt worden. En dat is goed voor de rug van mama! Win-win, toch? 

Kopen? Klik hier om een kijkje te nemen!

Helen B x Maison Slash koffiemok


Slaaptekort, of gewoon nood aan een lekkere koffie? Wij weten daar een goede koffiemok voor! Helen ontwierp exclusief voor ons deze geweldige tekening. Kei goed dus om de koude koffie (of thee) uit te drinken die je 's morgens vergeten was. 

Kopen? Klik hier om een kijkje te nemen!

In dit artikel gebruiken we affiliatie links. Dat wilt zeggen dat als jij klikt op de link en een aankoop doet, dat wij daar een klein percentage van krijgen. Jij betaalt niet meer voor het product dan als je rechtstreeks naar de welbepaalde website gaat. Je helpt ons alleen bij het ondersteunen van Maison Slash. Waarvoor dank!