Af en toe passeert er iets op de redactie dat ons triggert. Een bijzonder item, iets never-not-seen, iets vreemds, iets zots. Soit, alles waarbij meer dan 2 van ons hier op den buroo een wenkbrauw of neusvleugel optrekken of een "eeuuhh?" uitslaken. Zo passeerde er onlangs de Babypod. Hét item om een Rave Party te houden met je ongeboren baby!

Wadisda?

ZTAcfaRtCcWwM9ZksAvq9kJXeMOF2IW3lEj7VRiG.jpeg

De Babypod kan je het best beschrijven als een muziektamponijntje. Het is zoals een oortje, maar dan eentje dat je vaginaal inbrengt. Je verbindt hem met je smartphone, kiest de ultieme playlist op Spotify en hopla, dansen maar. Alé, die baby in je buik dan toch. Wil je graag meeluisteren en moven? Dat kan. Je kan oortjes voor jezelf op de Babypod aansluiten. Of de rest van het gezin zich ook kan aansluiten bij zo'n muzikaal onderonsje hebben we niet ontdekt. 

Why, tell me why?!

jack.jpg

Waarom zou je dit ding, in één of andere god zijn naam, in huis willen halen? Het kost ten slotte net geen €150 en het is en blijft een raar ding. Maar in het land van de flamenco, mooie mannen en tapas (Spanje dus) hebben ze een uitgebreid wetenschappelijk onderzoek gedaan naar ongeboren baby's en het beluisteren van muziek in en uit de buik. En wat zei dat? Dat die Babypod wel degelijk zijn werk goed doet. Zo'n eerste ervaring met Beyoncé via dit ding stimuleert blijkbaar de communicatie, de taal en de bewegingsmotoriek. Dit klinkt toch als muziek in de oren van elke toekomstige ouder?!

Conceptie connectie

Niks fijner dan al heel snel een connectie te hebben met je ongeboren baby. Den band, zoals ze dat nog noemen. En wat brengt er een band tussen mensen? Muziek. Juist. Als je dan je baby met die Babypod de, volgens jou, juiste muziekkeuze leert apprecieren, komt dat helemaal goed! Helemaal #parentfriendly noemen we zo'n dingen. 

En hey, als je hem niet meer gebruikt, kan je er nog altijd thee mee zetten!

Begin al maar te denken welk allereerste deuntje je door dat tamponijntje wil laten galmen.

interior.jpg