Het is een belofte die we graag houden: Maison Slash helpt de wereld ietsiepietsie veel meer #parentfriendly te maken. En net doordat we hier hele dagen mee bezig zijn, zien we best wel wat leuke initiatieven passeren. Niet allemaal even groot of heftig om een volledig artikel aan te weiden. Maar best interessant als maandelijkse "find". Lees hier onze #parentfriendly vondsten van augustus.  Af en toe mag het wel eens. Weer een nieuw en plezant rubriekske in het leven roepen. Bij deze is het officieel: maandelijks brengen we je op de hoogte van de laatste #parentfriendly nieuwtjes en finds. Onze mailbox vult zich dagelijks met toffe initiatieven rond wat ons dagelijks bezighoudt: het woelige leven van een slashparent hacken tot een aangenaam kabbelend beekje. Het zou zot zijn om deze vondsten niet met jou te delen.

Tweedehands mini-shoppen bij Little Dragons

Dat wij fan zijn van hergebruik en duurzaamheid, moeten we niemand nog vertellen. Daarom vallen we ook als een blok voor deze webshop Little Dragons. In deze shop vind je mooie recente kledingstukken en schoenen voor een fractie van de nieuwprijs. En aloha, gewoon tof en in goede staat, het moet dus geen merkkledij zijn! Zagen we nu ook net dat er zelfs toffe meubeltjes te koop staan? Hou ons tegen! [embed]https://www.instagram.com/p/BXuvyTjFPNd/?taken-by=littledragonsbelgium[/embed]

Verjaardagsfeestjes-redder: De Wereld van Vos

De Wereld van Vos maakt kant-en-klare spelpakketten voor alle soorten kinderfeestjes. Alloo dankuwel, want helemaal stress-proof voor de ouders!  Alles maar dan ook echt alles wat je nodig hebt om een zot-wijs spannend en origineel groepsspel te spelen zit in het spelpakket. Van de uitnodigingen, een coole poster om aan je deur of raam te hangen, superleuke beloningen voor ALLE spelers en een mooi geïllustreerd boek met plaats om iets in te schrijven of te tekenen of om achteraf je feestfoto's in te kleven!  Bovendien zijn de opdrachten en spelletjes uitgetest door een professionele 'jury' van 60 kinderen...Ok, overtuigd!

[embed]https://www.instagram.com/p/BXsrYJVFvmH/?taken-by=dewereldvanvos[/embed]

Baby's first beach Holiday

Martinhal Sagres – gelegen in Algarve in Portugal – wordt als hét beste familiehotel van Europa aanzien. En daar doen ze nu nog een schepje bovenop met een gloednieuw concept: Baby's first beach Holiday. Dat wil zeggen: zorgeloos op reis met een baby van zes maanden. In het hotel is alles uitgedacht op maat van de allerkleinsten. Van een baby conciërge tot een diner met aangepaste papjes. De baby beleeft zijn eerste beach holiday en de ouders wacht een zorgeloze luilekkervakantie. Zou het?

https://www.instagram.com/p/BWsuwF-h_l0/?taken-at=967668418 Heb jij ook een #parentfriendly weetje, product of service? Hou ons zeker op de hoogte via alloallo@maisonslash.be!