Eureka en leve de uitvinders! Want zij maken ons leven elke dag een beetje gemakkelijker. Uitvinders zorgen voor het oplossen van onze - ok zeker niet altijd first world -problemen. Maar toch, check deze geniale uitvindingen voor extreem luie ouders!  

Het zelfopmakend bed

Toegegeven, waarom een bed opmaken als je het euh... niet mòet opmaken. Omdat er geen groter genot is dan 's avonds je slaapkamer netjes terug te vinden? Omdat we het goede voorbeeld moeten tonen aan onze kinderen? Whatever. In de categorie van nutteloze doch geniale uitvindingen staat dit zelfopmaakbed op nummer 1.

 

Een automatische tandenborstel van 10 seconden

Je tanden poetsen in 10 seconden én toch de tijd hebben om tegelijk je ogen te schminken? Oh boy, compleet nutteloos, maar evengoed: hoe zalig is dat?  

Napercise voor uitgeputte ouders

Dit is de allerbeste. Een fitness-centrum in Engeland biedt vermoeide ouders een uurtje napercise aan. Oftewel een uurtje dutten in een daarop voorziene gym. Yep, je leest het goed. Dit is een speciale slaapklas waar je een uur lang met complete vreemdelingen rondom jou ligt te ronken. Belofte: 45 min ononderbroken slaap. Hahaha. Als het jou verder helpt, why not.