Voor wie het nog niet wist, wij hebben dus een wedstrijdpagina. Met zot goeie deals specifiek voor te gekke slashparents zoals jij. Voor alle duidelijkheid, wij hebben zelf niets aan deze pagina. Het is helemaal een cadeau van ons naar jou. Omdat gij tof zijt. In het oog houden dus die handel. Zo is het elke week Sinterklaas.

Ook in oktober  zitten er weer wat plezantigheden in onze wedstrijdpot. Aan jou de keuze om te kiezen...of weet ge wat? Je kan gewoon aan alle wedstrijden deelnemen. Vraagje oplossen en hopla! Hou zeker ook onze pagina op Facebook in 't oog of schrijf je in op onze nieuwsbrief, dan houden wij het voor jou in 't oog!

A whole lotta Blabloom

gEIrLaZdEp36qYRmkUDie5JRr1duzevQmomR5Nj3.png

De titels zeggen het zelf. Want amaikes, we mogen een mega pakket (maar echt helemaal voller dan vol) wegschenken van Blabloom, dé winkel met kinderproducten met een plus. Astemblift! Blabloom is de web- en bakstenen winkel van Kim & Annelies. Die 2 dames willen alleen maar het beste voor hun kinders, maar ook voor die van jullie! En dan verkopen ze dat beste van het beste voor jullie bloeikes in hun winkel. En één van jullie kan nu zo'n hele hoop van dat beste winnen. Hoera!

Grote wasjes, kleine wasjes

4Ksq1ZhkcWg5fMy9tTVnTvVwJzOxIwUELnHkopu7.jpeg

Stop ze, natuurlijk niet, in de wasmachine! Maar neem die baby's gezellig mee in de douche. Perfect om aan watergewenning te doen en zooo gezellig om die baby dicht bij jou te hebben. Deze Baby Shower Glove is een fijn handigheidje om je baby mee onder de douchestraal te nemen. Het is eigenlijk een washandje met een lange arm. Van zodra die nat wordt, wordt je onderarm wat stroever zodat je wat meer grip hebt op die baby van je. Niemand wil zijn baby van zijn hand zien glijden... 

Ge doet dat goed!

ivi1BhUlYxZ1uxB75QxjjBDQGLMFffDigzoMHhoX.jpeg

Bij tijd en stonds is wat relativeringsvermogen niet slecht. Als je die niet meteen vindt, kan deze Petalk For Parents van Studio Flash je hier geweldig goed bij helpen! 10 kaarten voor elke bui die je overvalt of voor wanneer je schoonmoeder passeert met de meest fantastische raad die je niet horen wil. En dan komt er ook zo'n dingetje bij waar je de kaarten kan in plaatsen. Zet het op een goeie zichtbare plaats, dat je bezoek bij binnenkomst onmiddellijk weet hoe je pet staat.

Unicorndrolletjes

URZt9g7Ngx40ha9nmb6dGD5ySYOPLUl3H0IfqqKh.jpeg

Jaja, af en toe zijn wij helemaal into kitsch shizzle en al helemaal als het met eenhoorns te maken heeft! Meet the Poopsie Slime Surprise.  Als poopsie haar flesje krijgt en op het potje gaat maakt ze lekker geurende unicorndrolletjes. Voeg er wat magie en sprankels aan toe en je hebt dé meest magische slijmcombinatie ever. Akkoord, het is misschien wat van de pot gerukt en waar gaat dat toch naartoe. Maar geeft toe, dit is toch zo zottekes dat je het voor jezelf zou willen!

Kriebelt het al om mee te doen? Terecht.

En wat zeggen wij hier altijd bij Maison Slash?
Als het kriebelt, moet je meedoen aan een wedstrijd! En dan mag je dat ook doorvertellen aan je familie en je vrienden. Want wij zeggen ook dat je kriebels moet delen!