Beugelbekkie, slisbak, ijzerwinkel… De kans dat je die woorden op de Vlaamse speelplaatsen nog hoort is klein. Tegenwoordig draagt immers bijna de helft van onze tieners een beugel. Kei-normaal dus! Maar lach je als ouder van zo'n beugelkind ook nog je tanden bloot als je de rekening van die orthodontie gepresenteerd krijgt? Samen met CM zocht Maison Slash het voor je uit! Wij willen niet dat je voor onaangename verrassingen komt te staan. Bij CM is er trouwens een gloednieuwe gemakkelijke en unieke regeling. Lees dus zeker verder! 

Een beugel ofwa?

We weten het: beugels horen er ook bij als je kinders opgroeien. Blijven ademen, want we hebben goed nieuws! Wist je dat je kroost door grondig te poetsen en een regelmatige controle van hun melkgebit zware verbouwingswerken kan vermijden of verminderen? Die normale tandzorg wordt onder de 18 jaar trouwens door alle ziekenfondsen (dus ook door CM ) volledig terugbetaald. Zo kan je al flink wat geld uitsparen hé. Maar stel dat je kind nu toch één of andere beugel nodig heeft? Wat dan? 

Een dure tandverzekering? Isdanodig?

Natuurlijk heeft Maison Slash haar slashparents al aan de tand gevoeld over dit thema. Haha, aan de tand gevoeld! Goeike hé? Wat blijkt: sommige ouders betalen zich al van bij de geboorte (!!) van hun kind blauw aan allerlei private tandverzekeringen. Potverdorie, nog voor de eerste tand is verschenen heb je bij sommige verzekeraars verplichte jarenlange wachttijden inclusief kleine letterkes en verdachte vragenlijsten. In één extreem geval was zelfs de ene scheve tand uit een kindermond verzekerd en de andere niet. Whuuut? Dat kan hopelijk toch beter en goedkoper? 

Poepsimpel en goed verzekerd!

CM heeft het begrepen! Slashparents willen geen ingewikkeld gedoe of addertjes onder het gras. Dat kan je immers missen als kiespijn! (ja, die mopjes moeten gewoon) Daarom hebben ze sinds 1 januari 2021 een grensverleggende en mega eenvoudige regeling voor al hun leden. Inbegrepen in je maandelijkse lidgeld. Alle kinderen die vanaf dan starten met een orthodontische behandeling genieten STANDAARD van een extra tegemoetkoming van 60 % van hun beugelkosten. Tot een bedrag van 1050 euro!  Boem, just like that! Bovenop de verplichte terugbetaling van de gewone orthodontiekosten. Voor elk kind van het gezin. Zonder wachttijd. Voor elke tand. Zo veel gemak en zekerheid, dat vind je gewoon nergens anders. Dus merci!

Het is uiteraard wel belangrijk dat je tandarts voor de 15de verjaardag van je kind de aanvraag doet en je dat papier opstuurt naar CM. Dat zal nog wel lukken zeker? Wil je meer weten over deze nieuwe no-nonsense aanpak? Snappen we! Dan kan je hier terecht!   

Zien lachen, doet lachen!

Seg, dat is nogal een opluchting hé? Dat het eindelijk zo gemakkelijk kan zijn: een deftige terugbetaling die gewoon inbegrepen is in je maandelijkse bijdrage van 8,25 euro. Natuurlijk hebben sommige ouders ook recht op een verhoogde terugbetaling of is er een zeldzaam geval dat extra vroeg aan de beugel moet. Dat is allemaal voorzien en hier lees je er meer over. Wil je echter nog méér zekerheid? Dat kan! CM heeft ook een voordelig CM-MediKo Plan waardoor je nog die extra (s)mile verzekerd bent, bovenop de heel gunstige nieuwe regeling. Niks dan redenen om te blijven lachen dus!

Voor dit artikel werkte Maison Slash samen met CM. We publiceren hier enkel merken die bij ons/jullie passen, en waarin we zelf geloven. Je zal ons nooit horen zeggen dat iets gezond is als we daar niet zeker van zijn. Of dat iets plezant is, als dat niet zo is. We vertellen geen onzin. Beloofd. Hoe wij tegenover advertenties staat, lees je hier.