Het is intussen alweer zover herfst dat we 's ochtends de fietsverlichting moeten aansteken voordat we veilig naar school/werk kunnen vertrekken. Iedereen weet hoe belangrijk het is om veilig verlicht en duidelijk zichtbaar onderweg te zijn. Maar hoe val je écht op. Daarmee bedoelen we niet alleen in de letterlijke betekenis. Met de verlichting van Monkey Lights is het onmogelijk om niet gezien te worden. 

Bij Maison Slash hebben we een hart voor goeie ideeën. Wij vielen dan ook als een blok voor deze Monkey Lights, de coolste fietsverlichting ever. Om een simpel - en toegegeven-  ook vaak saai gebruiksvoorwerp zo te pimpen, moet je geniaal zijn. monkey_light_pro_toppick_monkey-light-pro Monkey Lights zijn ledlampjes die je aan de fietsspaken bevestigt. Op deze manier ben je 360° zichtbaar in het verkeer. Maar wat écht cool is: het zijn niet zomaar lampjes, je kan je wiel laten designen tot wat je zelf wilt. Meer nog, je kan het in sommige gevallen (lees: stevig te betalen) zélf aanpassen via een app op je telefoon.

Op deze manier val je niet alleen op in het verkeer, je krijgt ook nog eens blije gezichten rondom je. Wij zijn meer dan onder de indruk en wachten geduldig en vol spanning op de versie voor kinderwielen. Oordeel gerust zelf.

Heb je nu zoiets van hebbenhebben, nununu? Dan kan dat hier!