Voelen jullie het ook al in de lucht? De temperaturen stijgen (op en af hé) en straks komt ook de zomer eraan! Wij duimen voor topweer, meer vrijheid en voor de kinderen: zalige zomerkampen! Wat als we dat kamp eens extra episch zouden maken? Ge weet wel: eentje dat ze never ever zullen vergeten! Hoe dan? Wat dacht je van een gigantische gesjorde waterglijbaan, keiveel spellekes en verrassingen, plus nog een grote heerlijke picknick erbovenop? Klinkt super! Awel, dankzij La Lorraine kan de jeugdvereniging van je kinders deze ervaring in de wacht slepen. En jij kan hen helpen winnen! Lees dus zeker verder!  

Wohow zo fijn! Merci La Lorraine!

La Lorraine: wat zegt je dat? Awel, zij zijn een oer-Belgisch bedrijf met een passie voor bakken en ondernemen. Die zijn al 80 jaar keigoed bezig met hun brood en patisserie. Voor deze wedstrijd moet je hun heerlijke botersandwichkes in de gaten houden! Het zijn immers die lekkere broodjes mét echte melkerijboter en verse eitjes die je nodig hebt om deze giveaway te winnen. Eten en tegelijkertijd prijzen pakken! Haha: dat klinkt als de perfecte wedstrijd voor kinders en tieners. Hoe dan? Dat lees je zo!  

Lekker vet! Win dikke waterpret!

Eerst het belangrijkste: wat houdt die vette prijs precies in? Hou je vast aan de takken van de mast, want La Lorraine geeft drie zalige ervaringen weg. Aan drie gelukkige jeugdverenigingen! Alle winnaars mogen op hun zomerkamp zich aan een gigapicknick (met veel sandwiches!) en een hoop waterspelletjes verwachten. The happy campers op de eerste en tweede plaats krijgen bovendien een indrukwekkende gesjorde deluxe waterglijbaan met obstakels en al! Woop Woop! Een soort levende bowlingbaan qua. Ook de bronzen medaille mag op een leuke waterglijbaan rekenen. Voor de ultieme numero uno smijt La Lorraine er nog een opblaasbare verfrissingszone bovenop. Laat die hittegolf op kamp dus maar komen! Feeling hot hot hot!  

La Lorraine

Eteuh! Spareuh! Winneuh!

Ok sandwichen en keiveel waterpret. Begrepen! Hoe gaat deze wedstrijd dan in zijn werk? Het is super simpel. Ten eerste registreert de jeugdbeweging van je kinders zich op de website van La Lorraine. Dat kan hier! Vervolgens spaar je met zo veel mogelijk ouders, vriendjes en andere bff’s de codes op de verpakking van de sandwichkes van La Lorraine. Die codes kan je dan online ingeven. De drie verenigingen met de meeste gesprokkelde codes winnen! Easy peasy! Jup, dit is een gouwe ouwe spaaractie waar de hele community van de jeugdbeweging aan kan meedoen! Bovendien maken drie spaarders (zoals jij) zelf ook kans om een jaar gratis sandwiches te winnen. Een beetje extra motivatie dus! Je kinderen hebben toch altijd honger.  

Eéh doe méé met de giveaway!

Zijt ge nu ook helemaal enthousiast? Natuurlijk! We willen allemaal dat onze kinderen de tijd van hun leven hebben deze zomer. Zorgeloos plezier maken met hun vriendjes in de zon! Met de wedstrijd van La Lorraine kan je allemaal samen die droom in vervulling doen gaan. Schiet dus uit je sloffen en lanceer deze leuke wedstrijd nu bij de jeugdbeweging van je kinders! Hier vind je alle info om van start te gaan! Oh ja, bij de registratie krijgt jullie vereniging al meteen één code cadeau. Hopla! Bovendien ontvangt jullie team voor elke “share” op Facebook van deze wedstrijd een extra code in de pot. Let the battle begin en ... win win wiiiin!


Voor dit artikel werkte Maison Slash samen met La Lorraine. We publiceren hier enkel merken die bij ons/jullie passen, en waarin we zelf geloven. Je zal ons nooit horen zeggen dat iets gezond is als we daar niet zeker van zijn. Of dat iets plezant is, als dat niet zo is. We vertellen geen onzin. Beloofd. Hoe wij tegenover advertenties staat, lees je hier.