De zorgverleners zijn sinds de coronacrisis onze nieuwe superhelden en dat beseffen onze koters maar al te goed. Superman en Wonderwoman maken plaats voor de zorgverleners en you know what they say: jong geleerd, is oud gedaan. Laten we dat nu even heel letterlijk opvatten, want deze dokterskits zijn niet enkel leuk voor je kind, ze staan eigenlijk ook gewoon heel tof in je interieur.

Little Dutch Dokterstas

Plastic is passé, dat wisten we al. Naast het feit dat het slecht is voor het milieu, ziet houten speelgoed er nu eenmaal fancy'er uit en gaat het veel langer mee. Gedaan met rap rap speelgoed onder de kast schuiven wanneer de deurbel rinkelt. Dit setje met z'n toffe pastelkleurtjes gaat gewoon helemaal op in je interieur.

Kid's Concept Dokterstas

Volgende patiënt! Nog zo'n stijlvol setje. Een stethoscoop, een hamertje, een tube zalf, een doosje met pilletjes (allemaal niet echt natuurlijk)... Alles wat je koter nodig heeft om zijn of haar patiënten te genezen, zit in dit mooie koffertje. 

Le Toy Dokterstas

Deze set gaat nog net dat tikkeltje verder: een thermometer met aanpasbare temperatuur en een spuit waarmee je alsof kan doen dat je een geneesmiddel inspuit. Laat dat toelatingsexamen maar komen!

Dokterskoffertje van JaBaDaBaDo

Eentje in huis die in de 'roze' fase is? No worries! Wij hebben een dokterskoffertje gevonden dat deze koter wél leuk vindt. Da's met een hoedje enal!

Egmont Toys Dokterskoffertje

Iets minder charmant, maar wel heel realistisch. In dit setje zitten bijvoorbeeld een échte stethoscoop, een mondmaskertje en rubberen handschoenen. 't Zou nog wel eens goed van pas kunnen komen!