Toen we de eerste keer hoorden van OurPact, waren we meteen verkocht. Een app die jouw telefoon of tablet de controle geeft over de devices van je kinderen? Geniaal. Met OurPact krijg je de macht terug over scherm(bed)tijd, wifi-tijd of waarom niet: samentijd

Wie herkent het niet? De 10 minuten schermtijd zijn voorbij, maar zoon of dochter begint te discussiëren, te wringen en soms zelfs te gillen. Volgens ons te vermijden situaties. Maar hoe? Dankzij OurPact kan je vanaf met één tik op de knop de hele boel afzetten, of -slimmer-  op voorhand duidelijke afspraken maken en een wekker instellen zodat het device van je kind zich automatisch uitschakelt. Zeg nu zelf, wie heeft dit nog nooit gedroomd?

Hoe werkt het?

Het installeren werkt als een makkie. Maak een login aan en ze begeleiden je vlotjes door het hele proces. Eenmaal alles is gekoppeld en gelinkt, kan je starten met tijdschema's te maken. Tussen welke uren mag de ipad gebruikt worden? Wanneer is etenstijd? Wanneer is bedtijd? ourpact-schedules Indien nodig, krijg je ook de optie om instant te blokken. (Soms moet een mens doen wat hij moet doen) Met één druk op de knop kan je de toegang blokkeren en het hele ding -voor zolang jij kiest- ontoegankelijk maken. Apps en de appstore in zijn geheel zijn dan ontoegankelijk, de internetbrowsers zijn geblokt, de camera werkt niet meer. Je kan wél nog bellen. ourpact Voor alle duidelijkheid: de app is enkel bedoeld om de schermtijd van je kinderen onder controle te houden. Het is niet zo dat je via de app ziet waar je kind aan het surfen is of wat hij online uitspookt. En uiteraard maken goeie afspraken, de beste vrienden. Al geven we toe dat deze tool ons af en toe héél erg goed uitkomt. (moewahahaha) OurPact is gratis (!!) en beschikbaar voor iOS en Android. Graag gedaan!