Negeert jouw zoon of dochter ook soms jouw sms'jes? Onze kinderen kleven dan wel vast aan hun smartphone, maar hun eigen ouders antwoorden? How maar! Daar had deze papa compleet genoeg van. En hij vond een geniale app uit. Dat ook. 

Met de start van het nieuwe schooljaar zijn er weer extra trosjes kinderen die eigenaar werden van een smartphone. Voor de veiligheid, weet je wel. Maar wat heb je eraan als je kind jouw berichten negeert? Dat valt onder de categorie irritant pubergedrag! Deze vader ontwikkelde als reactie een slimme app.

De ReplyASAP- app zorgt ervoor dat zolang zoon of dochter niet antwoordt op jouw bericht, hun smartphone compleet geblokkeerd wordt. Hahaha! En alsof dat nog niet genoeg is, luidt er een keivervelend alarm. Dat zal hen leren ons 'te vergeten' antwoorden.

ReplyASAP

Ook gewoon veilig

Overigens, dat alarm is niet enkel als pesterig bedoeld, licht de vader nog toe. Het gebeurde namelijk regelmatig dat hij zijn zoon niet kon bereiken omdat die vergeten was zijn telefoon weer op luid te zetten. De app negeert de stilfunctie. Zo kunnen ouders - als het écht dringend is - hun kinderen super gemakkelijk via de app bereiken.

De ReplyASAP -app is héeeeelaaaas nog niet beschikbaar in Belgie. De app is voorlopig enkel op Android uitgewerkt, aan de iOS-versie wordt er nog druk ontwikkeld... To be continued.