Ongeveer elke maand een doos vol verrassingen in jouw brievenbus zodat je altijd de nieuwste snufjes en productjes kan uittesten. Korter gezegd:  neem eens een subscription box in huis! Wij hebben voor jou de leukste must-have-boxen op een rijtje gezet, gaande van beauty tot geeky stuff. Voor jong én oud. 

Wie weet zoek je een nieuw en origineel cadeau-idee. Of je wilt jezelf eens verwennen met een cadeautje voor jezelf. Of je bent gewoon al kei hard fan van subscription boxes en je zoekt nieuwe exemplaren. Driedubbel check! 

voor een mini-wellness momentx1N9R3XBCizwJV450f0oRjf8ZBTC6RMkD2vhNjfd.jpeg

De subscription box van Styletone is perfect voor een me-time momentje, en geef nu toe: we hebben het àllemaal nodig. Een pakketje met steeds 5 full-size producten in en je kan zelf kiezen of je een 3, 6 of 12 maanden abonnement neemt. De maandelijkse box heeft bijvoorbeeld een prijsje van zo'n 16 euro, voor een inhoud van minstens 70 euro. Euh, ja,  sign me up. Laat die zelf-verwennerij maar komen!

Voor alle geeks 

BoqPkQq0cl1KapvIySV0b4ZYe177NjxtlyUIdbm9.png

Alle Marvel en Star Wars-fans, hou jullie vast, want dé must-have-subscription box voor jullie is gearriveerd! Denk: maandelijkse t-shirts en allerlei toffe gadgets van jouw favoriete films, games én series. En dat altijd in een tof thema gegoten zoals 'Fantasy & Fiction' of  'Battle'. Ook bij deze box kan je kiezen om hem maandelijks te ontvangen, of om de 3, 6 of 12 maanden. En dat begint vanaf een 20 euro. 

Interesse? Neem hier eens een kijkje! 

voor de boekenwurms groot en klein

GVkdny7bAMt9EbrlrNuEZ8HI0JyQPGKQAbfUxpEN.png

Boeken in alle genres én met eventuele goodies inbegrepen. Zowel voor jou als voor je kinders, en ook aan alle puberende kinderversies wordt gedacht. Bij Boox kan je een abonnement aan boek-boxen voor 3, 6 of 12 maand kiezen, maar als je liever éénmalig de box wilt uittesten kan dat ook. De prijzen beginnen rond 25 euro, en ongeveer 4x per jaar zijn er ook thema-boox'en terug te vinden, zoals een 'Urban Fantasy' box.

Ons lijkt het alvast een top upgrade van het gewone 'ik-geef-jou-een-boek' cadeau idee'tje. 

Voor alle unieke crea-FANATEN

B90HgOFc1ALW7jV8hJ7x1PfTdo9SyExfDsj8Touh.png

Zo van die hippe accessoires en snufjes die gaan van schrijfwaren tot sieraden. En dan nog allemaal uniek en exclusief ook, wánt ze zijn gemaakt door opkomende ontwerpers en kleine creatieve bedrijven! Goodie Goodness is al geslaagd door de catchy naam op zich, maar volgens ons ook door het toffe concept. Maandelijks betaal je dan 20 euro voor een box vol decoratieve verrassingen.