Maak je borst alvast nat, want de hele sintshizzle gaat bijna weer van start. Slimme slashparents beginnen vroeg genoeg aan hun zoektocht en besparen zichzelf de nodige stress (en geld. en tijd). Maar. wat. een. aanbod. elk. jaar?! Wat is leuk? Wat is nieuw? Het Maison Slash-team dook diep in de Dreamlandfolder en zocht de 10 leukste sintcadeaus voor jou uit. The pleasure was all ours :-)


Nooit éénzelfde dag bij ons op kantoor, maar deze maandag kon extra tellen. Want wie kan na een werkdag thuis vertellen dat het 'unboxen' van potentiële sint-cadeaus één van je taakjes was? Wij dus. Want speciaal voor jou hebben we heel de Dreamland-folder kapot geanalyseerd op het leukste en nieuwe speelgoed. Dit is onze selectie in random volgorde! (En lees gerust verder want EEN SLASHPARENT WINT ALLES!)

1. Verkleedpak ride-on Pony


Een verkleedpak dat Ride-On Pony heet, verdient de nodige aandacht. Nee serieus, dit is écht superleuk en meteen de favoriet van Hadewig. Het paard doe je aan via een soort (verstelbare) bretellen waardoor je écht op je paard zit. Wel een klein maatje (vanaf 3 jaar), dus wij konden het ribfluwelen kostuum (mooi!) enkel bewonderen en knuffelen. 
Lees hier meer over Ride-On Pony.

2. HatchiWow


Zie hoe blij Erika is! We hebben haar moeten tegenhouden om het ei niet helemààl te unboxen (Ah neen, want jij moet dat nog winnen). Na de Hatchimal is er nu dus de Hatchiwow. Ok, veel geluidjes (meer dan 250!) maar als je hem knuffelt, groeit je nieuwe huisdier tot meer dan 80 cm! We hadden dit vreemde beest zo graag verder onderzocht, want in de categorie 'weird speelgoed' klinkt deze veelbelovend toch?!
Lees hier meer over Hatchiwow.

3. Lego Hidden Side


Een Lego garnalenboot mét augmented reality-effect? Dat is vernieuwend genoeg om een plaatsje te veroveren in onze selectie! Je kind (7+) moet dus eerst iets bouwen om daarna nog uren gespannen verder te spelen dankzij een interactieve app. Zo kunnen ze spoken vangen of mysteries oplossen... Wij voelen uren spelplezier op hun eigen. Check!

Lees hier meer over Lego Hidden Side.

4. Pictionary Air


We hopen dat haar kinders niet meelezen, want wij weten nù al wat er op de sinttafel van Anne zal liggen. Pictionary Air is een geupdate versie van het gekende spel. Alleen teken je nu de opdrachten met een magische pen in de lucht en verschijnt je (grappig mislukte) tekening via een app bij je teamgenoot. Superleuk idee, en wij wachten op een uitnodiging voor game night, Anne :-)

Lees hier meer over Pictionary Air.

5. Aqua Dabra Magisch aquarium


In de afdeling knutsels vonden we dit zelf te maken aquarium een topper. (We lieten ons ook verleiden door de naam van het spel: Aqua Dabra. Ebdem? haha) Kinderen kunnen zelf hun eigen visjes maken en droppen het daarna in dit aquarium. Wacht, nee, dat is niet alles. De visjes zwemmen daarna effectief rond in het lichtgevend aquarium. Leuk voor in hun kamer!

Lees hier meer over Aqua Dabra Magisch Aquarium.


6+ 7. Barbie rolstoel +  JANOD STAPELRINGEN


Er is er altijd wel ééntje bij die niet kan kiezen. Deze keer is dat Leen, want zelf mama van een éénjarige dochter, dus erg gevoelig voor simpel, functioneel en niet schreeuwerig babyspeelgoed. Dit stapelkonijn voldoet helemaal aan haar wensen. Het is tijdloos, heeft vilten wiebeloren (extra punten!) en is goed voor de fijne motoriek. Verkocht, zei ze. Alleen geven we het dus weg. Aan jou misschien? 

Lees hier meer over Janod stapelringen.

Nog extra punten voor Rolstoel Barbie! Want hey, hoe fijn is het om de klassiekers te zien meegroeien met onze 'inclusive' samenleving? Weg met brave-barbie en hallo nieuwe rolmodellen. Sowieso verdiende deze een plaatsje in onze top 10!

Lees hier meer over Rolstoel Barbie.

8. Smartmax My first farm animals


Magneten zijn cool. Dieren zijn cool. Diermagneten zijn dus extra cool. Vooral als je een varkenpaard of schaapkoe kunt maken. Smartmax zit sowieso al bij onze toppers, maar deze mooie set Farm Animals heeft helemaal ons hart ingepalmd. 

Lees hier meer over Smartmax My First Farm Animals.

9. LINKIMALS 


Je ziet het duidelijk op de foto, Cado was instant verliefd op deze Linkimals. Het is dan ook perfect babyspeelgoed, want de luiaard leert je kindje bewegen dankzij muziek en lichtjes. (De achterliggende reden van waarom een luiaard is ons niet helemaal duidelijk. Maar hey, cool dier, daar niet van!) Extra speciaal, neem je twee (of meer) linkimals, dan geven ze een gesynchroniseerde show! (Ook extra cool, er liggen er twee op onze weg te geven sinttafel! Uhu, nog een mini-rendier!)

Lees hier meer over Linkimals speelgoed (want helaas, momenteel is die luiaard van hierboven uitverkocht, maar is volgende week alweer beschikbaar).

10. Tiptoi interactieve wereldbol


Met twee kleine geeks onder haar dak is speelgoed waarbij er iets te leren valt een geweldig idee ten huize Ingrid. Zo'n wereldbol is sowieso pure nostalgie, maar samen met zo'n handige TipToi-stift krijgt het een leuke extra dimensie. Jammer dat er geen lampje inzit, maar hey, je kan met dit spel hallo zeggen zoals in 197 landen. Dat is pas goeie bezigheidstherapie!

Lees hier meer over TipToi Interactieve Wereldbol

Win alles op deze tafel!

Euh ja, je leest dit goed. Wij geven heel dit speelgoedpakket in één keer weg aan één slashgezin. (Er zit voor alle leeftijden tussen, dus je kan er sowieso mee aan de slag) Hoe je dit allemaal wint? Ah, hou gewoon ons Instagram account goed in het oog, want het feestje speelt zich daar af! 


Voor dit artikel werkten we samen met Dreamland, dat had je waarschijnlijk al door. Maar voor alle duidelijkheid, elk stuk speelgoed hebben we zélf uitgekozen. Dit is oprecht een Maison Slash-selectie. Hoe wij tegenover samenwerkingen staan, lees je hier!