Oké, hoe groot het artistiek talent van je kind ook mag zijn, realistisch tekenen is waarschijnlijk volgens de statistieken in der beginne van hun leven niet hun grootste talent.

Ook Tom, vader van Al en Dom, begreep dat zijn kinderen het realistisch tekenen nog niet volledig onder de knie hadden. Hij deed er wat leuks mee. Hij photoshopt de schetsen van zijn kinderen in realistische afbeeldingen en gooit ze daarna op zijn Instagram pagina 'Things I have drawn'. Keigraaf! Ondertussen heeft de pagina al meer dan 188 000 likes. Ferm de moeite om te volgen!

Waar is nemo?

 Deze versie van Nemo zal je waarschijnlijk achtervolgen in je slaap. Hoe langer je naar het zeemonster blijft kijken, hoe fouter ieder lichaamsdeel wordt. Zag je de mini tandjes zo al?

Daddy langsmoel

 Deze hilarische tekening van een papa doet je afvragen hoe je kind naar je kijkt (of hoe jij naar je kind kijkt, aangezien de ogen boven elkaar geplaatst zijn). De vader ziet er uit alsof hij een aantal drankjes te veel op had.

Chickending

 Toegegeven, de onderdelen van deze kip zijn ietwat uit proportie, maar de kip ziet er toch heel erg posh én gelukkig uit. Dat is toch het belangrijkste?

RafaEl phadal

Twee oudere tekeningen brachten dit resultaat: een foute foto van een tennisser. Waarom deze zo fout is vraag je? Wel, wie tennist er nu met een ronde raket? 

See you later alligator

In een bui van woede trok één van de twee kinders zijn tekening stuk, je weet wel, kinders en hun spontane woede-uitbarstingen. Gevolg? Deze alligator leidt een niet zo'n leuk leven meer. Kan gebeuren.

Titanic 

 Tom trok vorig jaar met z'n gezin naar Frankrijk en deed dat met de Ferry, het resultaat dat nog leeft in de hoofden van Al en Dom ziet er hoogstwaarschijnlijk anders uit dan de effectieve Ferry.

Paashaas ofzo

 Dit drugsverslaafd konijn komt je hoogstwaarschijnlijk in je slaap bezoeken. Om eitjes te brengen. Of om je te vermoorden in je slaap of zo. Het lachje op het gezicht bevestigt dit alvast.

We ♥ imagination. Wil je dus nog meer tekeningen omgetoverd zien in foto's? Tom bracht ook een boek uit van alle werkjes van zijn kinders, deze vind je hier.