Er dwarrelt hier op de redactie bij tijd en stonds wat nieuws en eigenaardigs rond! Hoog tijd om onze random weetjes voor slashparents te delen met jou. Want coole parents die weten vanalles. Over lifestyle dingetjes die ze aan het koffiemachien kwijt kunnen. Of op hun feed. Of langs hun neus weg. Ofzo. Alstublieft en graag gedaan. Dit keer gaan we kleuren! In echte kleurboeken dan nog. Speciallekes. Voor jullie. Want voor je kinderen zijn ze misschien niet allemaal even geschikt. Let's go! 

The big colouring book of vaginas


Ja hoor, dit was geen leesfoutje. Er staat wel degelijk 'vajayjays'. Klinkt...nou ja, interesting! Mocht je nog een hippe naam zoeken voor je lady parts heb je die nu ook gevonden. Weet je nog steeds niet wat te geven aan die vriend(in) die binnenkort jarig is? Just saying, maar de optie is er alvast! En hierzo kan je hem al meteen kopen.

The farting animals coloring book


Hallooo protjeslatende dieren! Long time no see! Wij kunnen niet wachten om jullie in te kleuren. Allez, het is te zeggen. Misschien een leuke om te doen met je koter? Die zal zich hoogstwaarschijnlijk een deuk lachen. Ziezo, avondactiviteit is ook weeral gefixet! Scheetjes inkleuren: the grown up edition! 

The serial killer coloring book

Uh, hier hebben wij persoonlijk ook niet echt de juiste woorden voor. Maar na vaginakaarsen, ledpantoffels en dieetriemen is er weinig dat ons nog doet verschieten. Toch zin om met je potlood aan het moorden, euhm, kleuren te gaan dan kan je het kleurboek hier bestellen.

The drinking animals coloring book 


Oh, hoe graag wij de persoon willen ontmoeten die achter al deze genialiteit verscholen zit. Onvoorstelbaar! Deze keer is het de beurt aan dieren die drinken. And here we have a lama sippin on some wine. Moet kunnen toch?

The swear word coloring book 


Eens goed vloeken. Kan toch zo een heerlijke deugd doen! Wel heb jij nu soms van die opborrelende frustratie en kan je er nergens mee heen? Koop dan toch gewoon het Swear Word coloring book! En vloeken maar!