Hier dwarrelt al eens wat nieuws binnen op de redactie! Hoog tijd om onze random weetjes voor slashparents te delen met jou. Want coole parents die weten vanalles. Over lifestyle dingetjes die ze aan het koffiemachien kwijt kunnen. Of op hun feed. Of langs hun neus weg. Ofzo. Alstublieft en graag gedaan.

Want oké oke, bij Maison Slash kom je lezen voor de menselijke verhalen, en de ballen die al dan niet in de lucht of keihard op de grond stuiteren. Je doet hier al eens van een lachske, een traantje. Maar bovenal blijven we ook een lifestyle magazine voor de allercoolste parents. Ja, jij dus.

 Wist jij bijvoorbeeld dit al?

hebben, hebben, hebben lifehacks

Laat alles vallen waar je mee bezig bent en open je oren wat dít gaat je leven verbeteren!

Een peuter die te pas en te onpas zijn bord, mét inhoud, van de tafel gooit en de hele keuken onder smost. Of een baby die de longen uit z’n lijf schreeuwt gewoon omdat jij even zijn temperatuur wil meten. Ik kan fout zijn, maar volgens mij komen deze situaties jullie wel bekend voor, niet?

Maison Slash zou Maison Slash niet zijn als wij geen top-oplossingen bieden voor die verschrikkelijk herkenbare problemen. 
Wat dacht je van deze kom, die het je kinderen onmogelijk maakt om nog te smossen. Hebben, hebben, hebben!

2f2f3c20b86e754cfbbd695e2ba2339a.jpg


Nóg iets dat zeker niet mag ontbreken: de temperatuur-meter-plakker. De naam zegt het zelf: plak de sticker op het voorhoofd van je kind en check zo zijn temperatuur. Oh, het leven was nog nooit zo makkelijk!


aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuc2Nhcnltb21teS5jb20lMkZ3cC1jb250ZW50JTJGdXBsb2FkcyUyRjIwMTklMkYwMiUyRjc1NDA1MzBiLTAxMWYtNGE4OS1iODhlLTMyMzhjM2YxOWJhNl8xLjUxM2YwNmU4ZGQ5Mjg1OTk5ODhmZmQ0NzQ1YmU3OD.jpg

(Foto's: Bloglovin en Pinterest)

Jalapeño  Peanut M&M's: say whut?!

Over nog iets gesproken wat je leven beter maakt: er is een nieuwe M&M’s smaak op de markt gebracht! Wohoo! Het alom bekende snoepjes merk wou wel eens héél speciaal doen en brengt de smaak Mexican Jalapeño Peanut uit.

Deze limited edition versie wordt omschreven als “heerlijke geroosterde pinda’s met spicy Mexicaanse pepers in combinatie met de typische M&M’s melkchocolade smaak en een kleurrijke buitenkant.” Een ware smaaksensatie dus. Of net niet. Alleszins het proberen waard! Als je hem tot hier krijgt natuurlijk, want we hebben hem nog niet in de plaatselijke supermarkt gespot.

mmmmmmm.jpg

(Foto: Joyscribe

Relaxen in het vliegtuig mét kind

Nog een leuk wist-je-datje. Air New Zealand wil vluchten met ouders en hun kleine kinderen makkelijker maken! Goed idee wat ons betreft! Hoe ze dat juist willen doen? Ze voorzien de mogelijkheid om een rij met drie stoelen om te toveren tot een heuse zetel waarop ouder én baby gezellig naast elkaar kunnen liggen. Een echte “Skycouch” dus.

5abaac41321674d70a8b4618-960-723.jpg

(Foto: Thisisinsider)