Hier
dwarrelt nogal nieuws binnen op de redactie tegenwoordig! Hoog tijd om onze
random weetjes voor slashparents te delen met jou. Want coole parents die weten
vanalles. Over lifestyle dingetjes die ze aan het koffiemachien kwijt kunnen.
Of op hun feed. Of langs hun neus weg. Ofzo. Alstublieft en graag gedaan.

Want oké oke, bij Maison Slash kom je lezen voor de menselijke verhalen, en de ballen die al dan niet in de lucht of keihard op de grond stuiteren. Je doet hier al eens van een lachske, een traantje. Maar bovenal blijven we ook een lifestyle magazine voor de allercoolste parents. Ja, jij dus. 

Wist jij bijvoorbeeld dit al? 

In dit boek kies je een voetbalnaam voor je baby

PaJzLTd8pvZORzsBP0DthrSa7Kcc4XDkip0Ffxu5.jpeg

Ow jawel, je leest dit goed. Het zijn zo'n barre tijden dat de uitgeverijen random boeken publiceren. Want WTF een boek vol voetballersnamen voor je kind?! Via bol.com kan je alvast even piepen in het inkijkexemplaar. Je vindt er zowel Gerd als Jaap. En ok Neymar, maar daar had je geen boek voor nodig, toch? 

Lego werkt aan een anti-lego-slipper!

74YVWPX13ljtHCGIsPsd3tYW9dEdylHM4SZJ7SIe.jpeg

Dit is eveneens geen grap. Lego heeft eindelijk een antwoord op de grootste  (en eveneens pijnlijkste) frustratie van alle ouders ter wereld: rondslingerende legoblokjes!! Het bedrijf werkt aan slippers die je behoeden voor pijn bij een misstap. Het ding is nog in testfase (dus helaas geen foto), maar intussen kan je.. gewoon je pantoffels aandoen ofzo? (Trouwens, het hele idee komt van een Frans reclamebureau en is gewoon een stunt en al. Pfff. al die agencies met hun ideetjes enal. )

Leer ze op tijd IN de pot mikken

wcLKFjrsgU2W9xEw0l5onirHHuKhXA7nagP6zDVy.png

Geniale uitvinding als je het aan deze moeder van zonen vraagt. Leer ze zitten of leer ze mikken, is mijn credo. In het laatste geval kan deze 'Toddler Training Target Light' best wel eens van pas komen. Het lampje installeer je gewoon tegen de rug van het toilet en mikken maar! Ook te gebruiken als nachtlamp, maar. let. daarmee. op.