Voor de onoplettenden, wij hebben dus een wedstrijdpagina. Met zot goeie deals specifiek voor te gekke slashparents zoals jij. Voor alle duidelijkheid, wij hebben zelf niets aan deze pagina. Het is helemaal een cadeau van ons naar jou. Omdat gij tof zijt. In het oog houden dus die handel. Zo is het elke week Sinterklaas.

Een kleine bloemlezing over de prijzenpot van de zomermaanden...Je zou zot zijn om je kans NIET te wagen. Hou onze wedstrijdpagina dus maar goed in het oog! Wekelijks posten we op Facebook - je kan onze pagina hier volgen, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit nog een nieuwtje.  

Maar dus de zomervakantie.. wat halen we uit de kast? 

De Verzinfabriek! Hoe verzin je het?!


Houden jij en je kinderen ook zo van verhalen? Met de "Verzinfabriek" (hoe tof is die naam al niet?!) tover je het ene romantische sprookje na het andere griezelverhaal zo uit je hoed! De mogelijkheden zijn eindeloos. De kinders spelen het alleen (jij bent dan het publiek met, uiteraard, een cocktail in de hand!), jullie spelen het met het hele gezin onderweg naar het zuiden of in een groep om het feestje wat op te leuken. Ze zijn ook leuk als alle slaapverhaaltjes je de strot uit komen en je wel zin hebt in iets nieuws. Kaartje pakken en spelen maar!

Biebabeloe, een dag naar Hidrodoe! 


What do you do when het weer is wel of not zo goe? Owh yes, you go to Hidrodoe! Want wie houdt er nu niet van dingen doen mèt water. En leren en spelen tegelijk. Dit noemen wij een "winner" over de hele lijn.                                                   Experimenteer in openlucht in de Blauwe Watertuin en laat je volledig gaan onder de waterparaplu. Binnen wentel je je in de rijke historie van water,  zet je een waterstofraket in werking en kijk je ook al een beetje mee in de toekomst van water. En natuurlijk leer je er ook hoe we met z'n allen duurzaam kunnen omgaan met dat kostbare water!

Een Checkpad, voor de vergeet-me-nietjes!


Maak kennis met de nieuwste uitvinding van Gezinnig: de Checkpad. Een to-do-lijstje-handigheidje voor je het-ene-oor-in-andere-oor-uit-spruit!                                 Al aangekleed? Check! Je tanden gepoetst? Check! Je turnzak ingepakt en je haren gekamd? Check!  Gedaan (allé, dat hopen we toch) met roepen van ''Spreek ik Chinees ofzo?" of "Moet ik nu echt alles 10 keer herhalen?" of "Ik tel tot 3 hè!".  Hier zie, uwen Checkpad en trekt er uwe plan mee. Misschien wel eerst samen de to-do's overleggen en invullen en dan een gin tonic, graag!

Klean Kanteen, want drinken is gezond!


Want als het eco is en er ook nog eens goed uitziet delen we dat uitermate graag met jullie!  Onder het motto "Refuse single use" wil Klean Kanteen zoveel mogelijk mensen aanzetten om het gebruik van (vaak éénmalig) plastiek tegen de gaan, want mannekes, mannekes toch, het wordt wel heel erg hoog tijd dat we daar wat gaan aan doen! We geven alvast een volledig gezinspakket aan fancy en ecofriendly drinkflessen weg, dat is al één gezin dat geen excuus meer heeft om plastic flesjes in huis te halen... Oh ja, Klean Kanteen staat ook jaarlijks 1 procent van zijn omzet af aan verschillende projecten die bijdragen tot een betere wereld. Hoe schoon is dat?!

Welkom in het land van Koezio!


Indooravonturenpark meets Escape Room, dat is Koezio. En zeg nu nog eens dat je niet weet waarheen op een regenachtige vakantiedag. Slashparent Ingrid (en ze nam een handvol enthousiaste kinderen mee) ging er naartoe om er de verjaardag haar zoon te vieren, ze aanschouwde en zag dat het goed was.                                                       Wie wordt er nu eigenlijk niet helemaal opgewonden van geheime missies uitvoeren met  wat geklim en geklauter erbij (de menschen met vrees voor hoogte gaan hier iets minder enthousiast bij worden), je eigen codenaam en fluo-camouflage-outfit. De max! Nog meer de max is dat we 5 tickets weggeven. Je mag deze wedstrijd ook geheim houden voor je kinderen, want het is ook heel erg leuk voor volwassenen.

Meet the Magic Potty!

Omdat de zomer het ideale moment is om je peuter op het potje te leren gaan en omdat het nu toevallig zomer is en wij daar blij om zijn serveren we er jullie graag de Magic Potty bij. En neen, het is geen potty waar alles magisch in verdwijnt of waar de inhoud ervan verandert in goud of keimooie schoenen. Je kleeft een stickertje met wolkje in het potje, kind plast (hopelijk) op het stickertje en wolkje verandert in zonnetje en dan...hoera en klappen in die handjes maar! En ja, je kan wel zeggen, van die beloningen enzo, wij doen daar niet aan mee. Maar bij sommige peuters is dit wel de beste manier om ze uit de pampers te krijgen. Iedereen de pot op!