Dames en heren, en aandacht iedereen! Zitten wij hier zo eventjes met een kakelverse website te blinken. Na een jaar dagelijks artikels bij elkaar schrijven, was het hoog tijd voor een geupdatet versie van maisonslash.be. Minder blog, méér magazine. Met een shop, en wedstrijden en al! Goed jong, een jaar geleden zetten we rond deze tijd onze eerste stapjes in digital land. Dat het al een avontuur is geweest, dat moeten we niet herhalen. Maar dat het ook hoog tijd was voor een vers platform! Want iedereen kan wel roepen: (neemt mini-stemmetje aan) ik ben geen blog, ik ben wél een magazine. (nog irritanter stemmetje) Allez, ik ben een brand. Enfin, een agency mét eigen kanaal. Snap je? WHATEVER, horen we je denken. En terecht. Maar zonder tonic heeft het leven ook geen gin. Dus heb je ooit gewoon eens een website 5.0 nodig. Nu dus. En dan vertellen we dat graag.

Wat is fresh en nieuw?

Ga alvast eens naar de home-pagina kijken. Schoon he? We kunnen vanaf nu dus meer artikels uitlichten. Je ziet ook misschien dat er een wedstrijdpagina te vinden is? (Waag je kans!) En we hebben eveneens een speciale Family Rave Party-pagina - die de volgende weken stevig gevuld zal worden. En én én, we hebben ook een shop met een met zorg uitgekozen Maison Slash-selectie.

Een nieuwe jas

Soit, een nieuwe jas, maar wél hetzelfde soort en de vertrouwde manier van artikels. Hopelijk ben jij vandaag een even blije slashparent als wij!

*vergeef ons de eerste dagen de onvermijdelijke kinderziektes. Als er een vaccin voor had bestaan, we hadden niet getwijfeld.