Voor de onoplettenden, wij hebben dus een wedstrijdpagina. Met zot goeie deals specifiek voor te gekke slashparents zoals jij. Voor alle duidelijkheid, wij hebben zelf niets aan deze pagina. Het is helemaal een cadeau van ons naar jou. Omdat gij tof zijt. In het oog houden dus die handel. Zo is het elke week Sinterklaas.

Een kleine bloemlezing over de prijzenpot van de maand juni...Je zou zot zijn om je kans NIET te wagen. Hou onze wedstrijdpagina dus maar goed in het oog! Wekelijks posten we op Facebook - je kan onze pagina hier volgen, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit nog een nieuwtje.  

Maar dus juni.. wat halen we uit de kast? 

Hippeschoentjes heeft 3 boekentasjes te geef!R4n4x4hGWf0n30tJ0sugBt0I2ac5C9sW5eEUxDtn.png

De ladies van Hippeschoentjes zijn deze maand weer van de partij. Onder het motto: "Ge kunt maar klaar tegen september!"

Jeune Premier - dat Belgische merk met de leukste boekentassen- heeft er een kleine broer bij, JP bags. De JP zijn bags zijn zeker niet minder leuk dan de andere, duuusss, ook al zijn jullie al in vakantiestemming aan het komen (in gedachten, uiteraard, want natuurlijk vergeten we niet dat er nog toetsen zijn en schoolfeesten en oudercontacten en schoolreizen en ... ).  Toch maar effe deze wedstrijd in het oog houden!

Een trampoline!!!

HdxbDoXGn5FXHHfa5ngVTfOneXnZtRbXlPBqhNbT.jpeg

Cause it's eleven thirty and the club is jumpin' jumpin'... 't Zal wel zijn!
Of je hebt in het voorjaar de trampoline van stal gehaald en gemerkt dat die toch wel aan vervanging toe is.

Trampolinezaak.com is zooo lief om er eentje weg te schenken en die oude te vervangen. Ha, schone kado om de vakantie mee in te zetten. Begin al maar die salto's te oefenen! We geven wel effe mee dat we niet verantwoordelijk kunnen gesteld worden voor hernia's en lumbago's en zo...

Propere tandjes met Jack & Jill.

rAVmMgBMBnX2bflzs3fs6w2WA1kLYXoCxhzoYfMP.jpeg

Af en toe moeten we ook eens serieus en pedagogisch en hygiënisch zijn met onze kinderen. Niet overdrijven, ge moogt al eens met een lepel in de chocopot zitten (ne kleine of grote lepel, we doen ons ogen wel toe), maar daarna misschien toch maar beter de tandjes eens poetsen. 

Bij Jack & Jill hebben ze daar goed over nagedacht! Hun tandenborstels en tandpasta's zijn op kleine tandjes en handjes gemaakt, het is ecologisch en het ziet er gewoon nog leuk uit. En er hangt een lekker smaakje aan! Of het zo lekker is als datgene wat in de chocopot zit mogen jullie zelf uitmaken, want we geven een paar setjes weg. 

Daar zijn alweer 2 boeken van uitgeverij Snor bij en deze keer is dat de "Outdoor". 

APIjhDahBrU1aA50iI5wPxrujlrNiQIKym6NgojT.jpeg

Overleven in het bos. Wie kan dat nog? Hoe maak je een schuilplaats om de nacht door te brengen? Hoe maak je vuur? Hoe maak je water drinkbaar met een tampon? 

In dit boek vind je alle outdoortips voor een tocht in de wildernis. Met prachtige illustraties, duidelijke stap-voor-stap-tekeningen en dé ultieme survivaltips voor verwende stadscowboys.  

Die dames van Snor hebben dan wel geen echte snor, ze weten wel hoe ze boeken moeten maken met ballen om het lijf!

Kriebelt het al om mee te doen? Terecht.

Dat het bij velen al kriebelt.  En wat zeggen wij hier altijd bij Maison Slash?
Als het kriebelt, moet je meedoen aan een wedstrijd! En dan mag je dat ook doorvertellen aan je familie en je vrienden. Want wij zeggen ook dat je kriebels moet delen!