Nat, natter, natst,...België de afgelopen weken. Je raakt je huis niet uit dezer dagen zonder bespetterd te worden door dikke, vieze druppels. En dan zijn er de kinders, die overactieve snuiters die nergens heen kunnen! Gelukkig bestaan voor zulke problemen tienduizend en één fabeltastische oplossingen. En wij hebben ze! En we delen ze ook!

1. Toneelstukjes7LCJLxAAWsCwneYha6cvj0zKKe4Ep8vczXJhsIvo.jpeg

Dit is 'em, het kost je gene rosse nikkel, je moet er zelf niets voor doen en je koters amuseren zich sowieso te pletter! Laat ze een toneelstukje maken en vervolgens opvoeren. Misschien een leuke tip? Geef een bepaald thema en tien woorden die ze zeker moeten gebruiken in hun stukje. Het is ook altijd leuk om het hele gebeuren te filmen, leuke herinneringen enzo voor later! 

2.Binnen kamperen1sZ9u7kPySAm8rGghgMEuIwX7nWjjA2aGsSqICyC.jpeg

Wanneer je de tent niet buiten kan zetten, breng je die toch gewoon naar binnen? Ajat Bajat! Vergeet alles wat je dacht te weten over kamperen, en draai het binnenstebuiten. Pomp de sfeer naar een hoger niveau met marshmellows en horrorverhalen. Brrrr! 

3. Een bezoekje brengen aan een museum

1zvIlGRB6hnuQ582XVdy1W9P8iOKsdSRnTGY44V0.jpeg

Musea krijg je meestal moeilijk verkocht bij de kinders, we know... Maar wat als we je vertelden dat er super parentfriendly musea bestaan? Gegarandeerd een groot succes! En je steekt misschien zelf nog iets op! Dit artikel geeft je misschien al een ideetje waar heen te gaan. 

4. Organiseer een dansparty

0K9N0tQfF9KDQlwDByfnhKCnYEmFuvYVkBqsyQ53.jpeg

Woopwoop, partytime! Heb je een vrije namiddag samen met de kroost? Verstoppertje een beetje beu? Organiseer dan een megasupercooltegek dansfeestje! Nodig de kinderen uit de buurt uit, zet een hapje klaar en dansen maar. 

5. Filmmarathon

em8GAwlW3fmAcbqeXT8VWvVaKGPUQvZWUAYTPonz.jpegTwee vliegen in één klap met een heuse filmmarathon! De kroost is even zoet met een filmpje en jij kan even uitblazen en je batterij terug op laden. Dit artikel staat vol Netflix tips, waarvoor je zelf ook onder dat deken kruipt! Klikje waard!