Dat geplande uitstapje naar een of ander pretpark binnen of over de grens zien jullie plots verdwijnen als een stuk chocolade onder mijn neus. Maar hoezé! Voor ieder probleem in het echte leven biedt het internet weeral tien oplossingen aan. Als jullie niet naar het pretpark kunnen, dan breng je het pretpark toch gewoon tot bij je thuis? Helemaal gratis en je hoeft geen 1m20 te zijn om overal op te mogen! 

Coaster Force

Surf je naar dit Youtubeaccount dan heb je so-wie-so de beste plaatsen op de attractie te pakken. Maak je klaar voor een echt old school schijtebroekerijritje. Niet meer en zeker niet minder, dat kunnen we je wel beloven! Als je na een goeie tien seconden beseft dat je nog steeds gewikkeld zit onder je gezellig dekentje, is de rest van de rit al heel wat aangenamer.  

Amusement Force

Waterratten, voel jullie vooral aangesproken. Dit is er eentje voor jullie! Van Rio de Janeiro tot Kroatië, waterpretparken zijn er in alle shapes en sizes te vinden op dit kanaal! Voor nu moeten we onze natte waterpretparkdroom nog even opbergen, maar hier kan je toch al eens oefenen. 

PS: waterslidesfans, nog niet weglopen! We hebben nog wat voor jullie in petto. Stay tuned! 

Social Attractions 360

Met zijn 1 miljoen abonnees behoort dit account tot de absolute wereldtop als het over pretparkyoutubeaccounts gaat. Dunne niche dat wel. Dit is misschien wel het kanaal met de rustigste rides van dit lijstje! Om even op adem te komen van al dat gillen en gieren. 

3d-vr-360 videos

Gadverdekkie, wat zijn dit voor gekke praktijken? Dit account bezorgt je hartkloppingen en knikkende knieën maal vijftien! Het virtual reality aspect maakt het nog dat beetje realistischer. Voor dit profiel geldt een duidelijke: betreden op eigen risico. 

Tuberides

Welkom terug aan de waterratjes! You guessed it right, we gaan weer sliden! Bij dit account horen enkel superlatieven. Oke daar gaat ie dus, de gekste, grootste en angstaanjagendste waterslides ter wereld. En dat allemaal op uw eigenste beeldscherm! 


Disclaimer: bij het schrijven van dit artikel gaf niemand over en werd niemand misselijk. Wij willen alles zo veilig mogelijk houden voor ons en onze lezer.