Met de paasvakantie in het vooruitzicht, is het hoog tijd voor wat avontuurlijke boeken! Een dagje naar de zee, een weekje naar de bergen? Allemaal supertof, maar we weten allemaal dat die autorit een ware, ahum, hel kan zijn. Met deze steengoede boeken zijn je kleine medereizigers uren zoet!

BIBBEREN EN BEVEN

Emilia Hoektand en de geheugendiefIn het derde boek uit de reeks, is Nocturnië niet meer wat het was… Alle inwoners zijn hun geheugen verloren. Wie oh wie gaat dit oplossen? Emilia Hoektand en haar knotsgekke vrienden natuurlijk! Een avontuurlijk en grappig boek, van wel 232 blz! 

Waarom is dit een écht Maison Slash boek?

Het is een super spannende reeks waar je lezertjes geen genoeg van gaan krijgen! Het zijn stuk voor stuk, spannende en goed geschreven boeken. Wedden dat je de andere twee boeken ook in huis gaat moeten halen? 

Emilia Hoektand en de geheugendief (+7) // Laura Ellen Anderson // €13,99

BLIJVEN KLIMMEN, BLIJVEN KLIMMEN

De waanzinnige boomhut van 104 verdiepingen – Andy en Terry zijn druk bezig geweest en hebben wel 13 verdiepingen bijgebouwd! De fantastische boomhut telt nu 104 verdiepingen. Elke verdieping spannender en magischer dan de andere… Alles, maar dan ook alles is er mogelijk!

Waarom is dit een écht Maison Slash boek?

Het fantasierijke verhaal in combinatie met de fantastische illustraties, is de perfecte combo! Wordt helemaal opgezogen door de avonturen van Andy en Terry en klim 104 verdiepingen omhoog. En dat zonder spierpijn, dat is toch helemaal de max!?

De waanzinnige boomhut van 104 verdiepingen (9+) // Andy Griffiths // €15,99

GESTREEPTE GEKTE

 

Julius Zebra – Gedonder met de Grieken – De knotsgekke zebragladiator is back! Deze keer gaat hij op avontuur in Griekland. Hij vecht met enge Minotaurussen en neemt het op tegen een honderdkoppige draak... Avontuur en hilariteit in de blender! 

Waarom is dit een écht Maison Slash boek?

Omdat de boeken van Julius Zebra niet enkel geweldig leuk en grappig zijn, maar ook leerrijk. Ela, als dat geen win-win is!? Deze boekenreeks is een echte must have voor de kleine avonturiers! Uuuuuren leesplezier gegarandeerd. 

Julius Zebra, Gedonder met de Grieken // Gary Northfield // €15,99

IT’S A KIND OF MAGIC

De wondere werking van planeet aarde – Altijd al een rondleiding willen krijgen over de heeeele aardebol? Dit is je kans! Dit boek neemt je mee naar de mooiste en meest magische plekjes op onze planeet. Je leert over verschillende ecosystemen, kringlopen van de natuur, …

Waarom is dit een écht Maison Slash boek?                                                                   

Dit boek is voor alle leeftijden dus zowel jij als je kleine kadee kunnen dit boek lezen. Hoe plezant is dat!? Bij Maison Slash vinden wij het milieu en de gezondheid van onze prachtige planeet heel belangrijk. Het is dus super mega top de max dat jij met dit boek je kinderen al kan leren hoe wonderbaarlijk onze planeet wel niet is. Youth for the climate! 

De wondere werking van planeet aarde // Rachel Ignotofsky // €20