Dat dieren het goed doen op Instagram, wisten we al langer dan vandaag. Sommigen dieren zijn echte celebrity's geworden. Duizenden, al dan niet miljoenen volgers, samenwerkingen met merken, uitnodigingen op talkshows, noem maar op! Ze hebben het allemaal!

Het begon allemaal met een paar honden en katten, maar tegenwoordig zijn ook eekhoorns, geiten en hamsters reuze populair! Hoewel het slightly depressing kan zijn dat een geit meer likes heeft op zijn foto dan jij op de jouwe, kunnen we niet ontkennen dat ze mega schattig zijn. Wij hebben de allerleukste dieren geselecteerd, die wel eens mogen komen rondhuppelen, kruipen, vliegen of springen bij ons op kantoor! 

Lionelthehog

Kijk toch eens naar dat snoetje! *smelt* Nooit gedacht dat ik een prikkelig beestje zó schattig ging vinden, maar eerlijk is eerlijk, ik denk dat Lionel een van mijn favorieten is! Zijn 135K volgers, zijn het alvast met mij eens!cS1J8r0H8hyOAA5ieC72zUfTToJKtuQNSTJxYWjx.png(Foto: lionelthehog)

Juniperfoxx

Een vos in huis? Da's ook nekeer iets anders hé! Juniper is geboren in gevangenschap en kan dus niet meer uitgezet worden in het wild. Zo te zien heeft ze daar zelf geen probleem mee! Daarbovenop is ze een échte ster. Met 2,7 miljoen volgers en haar eigen merch, kan ze op beide oortjes slapen.cnym1GMOjBFAgejCcQl9GOPmqkzhid5AAYbDpyjS.png(Foto: juniperfoxx)

Chinnybuddy

Ooit al eens een ijdele chinchilla gezien? Here you go, you're welcome! Deze schattige pluisbal verkleed zich graag en gaat af en toe eens op stap met zijn eigen mini-winkelkarretje. 106K volgers voor Mr. Bagel, dat kan tellen! We zijn vooral niet jaloers hoor!XQHOmbLU42JveeuRJqDNPLWjyRhGEat4irgzRzRB.png(Foto: chinnybuddy)

Pumpkintheraccoon

1,4 miljoen volgers voor deze wasbeer, hopla! Ik moet wel toegeven dat deze account heel erg aesthetically pleasing is. Daarnaast is Pumpkin ook gewoon een echte hartendief. Die naam alleen al! YUYfbQkwBDdiVS257oAUGUddM2A5tYbjj2zqDOFf.png(Foto: pumpkintheraccoon)

trotterpup

Kleine Trotter doet niets liever dan poseren voor zijn baasjes - zolang hij beloond wordt met snoepjes uiteraard! Als hij niet 'aan het werk' is, speelt gij graag met zijn broertje en zusje, die ook allebei een mega schattig Instagram account hebben! P7o4dSbRqGGZmVDTjf5HeDPDcbil1O43XGtqjZ5Q.png(Foto: trotterpup)

prissy_pig

Prissy en Pop zijn 2 kleine schattige biggetjes die alle harten veroveren. Met hun lieve oogjes en snuitjes kunnen ze iedereen rond hun vinger - of poot - draaien. Is dit geen liefde op het eerste gezicht?

kXk8BFTM9HTtJryaqPsO6BgzNtl40rc0WftgHBjE.png(Foto: prissy_pig)

Bikke_the_chip

Een chipmunk als huisdier? Why not! Tod kan niet praten of zingen, maar is wel heel goed in schattig zijn en zijn wangetjes vol eten steken. Cuteness level x1000! Hij verdiende er al 118K volgers mee!Fl8iqQmCm92Oogyc0rZtI6ruTF9lLvwU2avibywI.png

(Foto: bikke_the_chimp)