Het is vakantie! Allez bijna, toch. Dat betekent voor veel slashparents ook weer enkele duizenden kilometers met blèrende kinderen op de achterbank richting bestemming. Can you feel the loooooove tonight?  Nope. Maar een tablet met de juiste films erop helpt al beetje. Wat dacht je van nostalgische Disneyfilms waarvoor je een aandachtsboog nodig hebt van langer dan 5 minuten? Je kan ze nu downloaden met een serieus kortingske! 

Oh nostalgie...

"Mama, papa, mogen we op de tablet?" Die vraag ga je deze zomer vaak mogen counteren. Maar vreemd genoeg vinden we het wél met z'n allen oké als onze kinders naar 'een goeie Disney' kijken. Geen youtube-shit, geen games, wel een heerlijke lange film. 

Dat komt door die geweldige herinneringen die verbonden zijn met Disney. The Lion King, AladdinThe Little Mermaid,... Pure nostalgie, folks.  In de kerstvakantie samen met de mams en de paps naar de nieuwe Disneyfilm in de bioscoop? Voor de verjaardag een videocassette vragen, weet je nog? In de zomer paraderen met een T-shirt van Mickey Mouse.. En het hele jaar door keihard zeuren om naar Disneyland Parijs te gaan. Wij. Waren. Fan.

IWdIBB0jcW1gAXWcD3xOA8IaOxfbfj4rvDfrgTqP.jpeg

Wij zijn fan

Kleine correctie: wij zíjn fan. Je krijgt ons nog steeds mee naar voornoemde pretpark (mét plezier zelfs) Maar vooral: we vlijen ons maar al te graag neer in de zetel voor een avondje Disneyplezier. Staat dus met stip op onze to-dolijst voor deze zomervakantie: onze favoriete films downloaden op iTunes (mét korting - dus lees vooral verder) voor een geweldige filmavond (of twee) samen met ons kinders.

EYZJgOuZZNbt0dKAaweroWRrXzHgvnTRqE8UxuNw.jpeg

Photo credit: JD Hancock

Big love

Let nu goed even op: van 25 juni tot en met 31 juli staan er élke week nieuwe films in promotie, je koopt ze voor slechts 7,99 euro per titel! Elke zaterdag download je zelfs een topper voor amper 5,99 euro!! De volledige lijst vind je hier.

Ga er even voor zitten en stel gauw je wishlist samen. Hoe hard gaan jouw kinderen genieten van klassiekers als Sneeuwwitje en The Aristocats? En ook de recentere Disneyprenten zoals Inside Out, Zootropolis en Wreck It Ralph staan op de planning. Whoop whoop. Feest!

Te groot voor Disney? Onmogelijk. 

Voelen je kinderen zich stilaan te groot worden om Disney openlijk aan te hangen? Há, leg hen dan maar uit dat jullie het niet aan hun vrienden zullen verklappen als ze nog eens mee genieten van Frozen (Let it gooooo!) of een andere feelgoodfilm. En trakteer hen als beloning op Piratesof the Caribbean: Salazar's Revenge, de vijfde en laatste film in de populaire piratenreeks. Hebben ze meteen wat om over op te scheppen ná de vakantie.

 lzWxjKUzQQUV5ocreo8zz1UaPOvwCOlzGufuMDT4.png

Ergens onderweg

Perfecte timing eigenlijk van Disney, om de films net nu goedkoper aan te bieden. De Disneyprenten zijn immers ook ideaal om de lange, lange, lánge ritten richting zonnige vakantiebestemmingen te overbruggen. Je hoeft zelfs geen mapje vol dvd's mee te sleuren. Geen wifi-verbinding? Geen probleem! Als je de films vooraf downloadt, kun je ze overal bekijken op de tablet. Nope, deze zomer hoor jij geen elfendertig keer 'Zijn we er bijna-a-a-a-a-a-a-a?'

Mogen we alvast enkele suggesties doen? Cars lijkt ons om logische redenen een ideale film voor in de auto, Finding Dory doet het goed als je richting de zee trekt en Ratatouille is de perfecte amuse voor een allez-retour Parijs. Ben jij een van die gelukkigen die het vliegtuig neemt naar een ietwat exotischere bestemming? Zet dan zeker Vaiana of The Jungle Book op de tablet. Enkele uren rust onderweg? Thank. God. En Walt, thank Walt.

Filmpje meepikken?

Klik op de films in de tekst om ze meteen mét korting te downloaden via iTunes. De volledige lijst vind je trouwens op https://apple.co/2tbXzQu. Veel kijkplezier!

Voor dit artikel werkte Maison Slash samen met Disney.  We publiceren hier enkel artikels die bij ons/jullie passen, en waarin we zelf geloven. Je zal ons nooit horen zeggen dat iets gezond is als we daar niet zeker van zijn. Of dat iets duurzaam is, als dat niet zo is. We vertellen geen onzin. Beloofd. Hoe wij tegenover advertenties staat, lees je hier.