Oke even serieus nu. Bittere ernst in de zaal. Let's discuss interieur! Wij nemen niet veel serieus maar als er iets is waar we niet mee lachen dan is het wel huizen inrichten! Bestaat er iets leukers dan door de interieurboekskes bladeren en je huis of kamer in je hoofd wat in te richten? Wij dachten het niet! Wil de inspiratie voor de kamer van je kinders precies niet vlotten? No worries! Met deze vijf Instagramaccounts kan je er al weer een tijdje tegenaan! 

Nynneetliloujos

Al watertandend kijken we naar dit wallhalla van kinderkamers. Het heeft dat 'georganiseerd chaos' gevoel, niet? Alle spulletjes zijn getagd wat altijd een leuke meevaller is. WARNING: de teksten zijn geschreven in het Duits, betreden op eigen risico!  

Rafakids

Dit profiel geeft een wat Zweedse feel to it. Strak, modern, heel kindvriendelijk en hopsaké dat is Rafakids. Zeker het klikje waard! 

Peschkart 

Da sind sie wieder! De Duitse community kent duidelijk iets van kinderdesign want daar zijn ze alweer met een top profiel! Je hoort ons alleszins niet klagen! Voor mocht je even genoeg hebben van al die kinderspullen zijn er ook nog andere posts vol deco-inspiratie! 

Mumanddadfactory


Zoals ene Martien Meiland het zou zeggen: "Nou, wat éééééénig!" En wij geven hem volledig gelijk! Hier voelt je kind zich sowieso thuis! Kleuren, gekke ontwerpen. You name it, en zij hebben het.

Anewall

Hemeltjelief! Deze kamers zijn echte kunstwerkjes! Van Gogh is er niets tegen! Als je op zoek bent naar een iets specialere look voor je kinderkamer dan is deze wat je zoekt!