Wie zou denken dat een springende heks uit een peperkoeken huisje zo grappig zou zijn? Awel, op een schaal van 0 tot 10, geven we 11. Slashparent Barbara en haar gezinnetje,
met 2 kinders Rosie en Liv, testten Knibbel Knabbel Knuisje uit: een levendig
gezelschapsspel van Jumbo gebaseerd op een echte sprookjesklassieker! 

Of wij met Maison Slash niet enkele spelletjes wilden uitproberen voor spellenmerk Jumbo? Euh, #lovemyjob. Dus ja graag! We zetten slashparent Barbara en gezin aan het werk. Wat zij van Knibbel Knabbel Knuisje vinden? Bekijk onze video!

WIE SPEELT ER? 

Onze vier Jumbo testers van de dag zijn er helemaal klaar voor. Rosie (3)  en Liv (6)  zijn die-hard gezelschapspel-fans en zijn daarom samen met hun ouders Barbara en Lennert de perfecte proefkonijnen voor Knibbel Knabbel Knuisje - een spel gebaseerd op Hans en Grietje. Joooo, nostalgie!

EERSTE INDRUK?

De felle kleurtjes van het huisje trekken zeker aan, een toffe uitnodiging om er meteen aan te beginnen. Bovendien zitten er grote snoepjes op het huis en springt er regelmatig eens een heks uit het dak, because why not.  

MOEILIJK?

Nope. Heel leuk tijdverdrijf? Dat zeker wel! Dit spelletje is snel duidelijk en wijst zichzelf zo goed als uit. Vooral veel lachen geblazen wanneer je telkens een mini-hart attackje moet doorstaan door de springende heks, maar dat nemen we er graag bij.


LEEFTIJD? 

Om het spelletje goed te snappen speel je best mee vanaf 4 jaar ongeveer. 3-jarige Rosie amuseerde zich ook te pletter, maar dan vooral door die springende heks. Allez, dat vond iedereen de max maar om het spel helemaal te begrijpen is de minimumleeftijd aangeraden.

LEUKHEIDSGEHALTE?

Het kon al niet meer stuk toen we wisten dat er een pratende heks uit een peperkoeken huisje zou springen. Of nee wacht, we liegen, het kon eigenlijk al niet meer stuk toen we hoorden dat Hans en Grietje een comeback maakten in de vorm van een gezelschapsspel! Hélemaal goedgekeurd dus.


Dit artikel kwam er in samenwerking met Jumbo. We publiceren hier enkel merken die bij ons/jullie passen, en waarin we zelf geloven. Je zal ons nooit horen zeggen dat iets plezant is, als dat niet zo is. We vertellen geen onzin. Beloofd. Hoe wij tegenover advertenties staat, lees je hier.