Ken je dat gevoel dat je in de winkel bent en je wilt dat ene zakske chips uit het rek halen, maar het staat net te hoog. Frus-tra-tie! Zo voelen kleuters zich dus wanneer ze nog way too little zijn om in de coolste attracties van een pretpark te mogen. Weg sfeer! Maar  al die kleine hallokes, wie zoekt die vindt! Wij hebben, voor de kleinste pretpark crashers onder ons, een lijstje gemaakt met de tofste attractieparken voor kleuters. Ideaal om een indian summer weekend mee te vullen. In Duitsland. Of Nederland bijvoorbeeld.

attractiepark Toverland 

Toverland is een super leuk Nederlands park voor de kleinsten onder ons. Eindelijk krijgen die kleine dobbertjes de kans om in een échte achtbaan te zitten waar ze niet te klein voor zijn. Van het Toverhuis tot het Vliegend Tapijt, het kan niet op! Als ze even met de voetjes op de grond willen staan, zijn er ook leuke shows waarbij je mini-me zich helemaal kan laten gaan: zingen, dansen, springen, ... Plezier gegarandeerd!

Toverland

Wunderland Kalkar 

Een pretpark in een oude kerncentrale, hoe cool is da!? Don't worry, de kerncentrale is nooit gebruikt geweest, dus er is geen gevaar. Wel is het een wel heel erg unieke locatie waardoor dit pretpark een van onze toppers is! Een dagje dolle pret in Duitsland? Waarom niet! Je kan er ook een weekendje van maken en in het all-inclusive hotel van Wunderland Kalkar verblijven. Wedden dat je hiermee gaat scoren bij je kinders?

Wunderland Kalkar

avonturenpark Hellendoorn

Dit avonturenpark is één en al fun voor alle leeftijden! Je kan er met kleuter(s) naartoe, maar ook oudere kinderen zullen zich hier niet vervelen! Er is een grote variatie aan speeltuigen en attracties, en er zijn heel wat leuke shows. Simpel gezegd, Avonturenpark Hellendoorn is echt een gezellig familiepark met een leuke sfeer, spannende attracties en daarbovenop ook lekker eten!

Avonturenpark Hellendoorn

Familiepark drievliet

Van de vuurtoren tot de sleepbootjes. Stilzitten zal niet hier op de planning staan! Kijk je ogen uit in het prachtige Familiepark Drievliet! Naast de vele lichte attracties, zijn er in dit pretpark ook een paar serieuze rollercoasters! De attracties staan niet ver uit elkaar dus je kan perfect opsplitsen en tegelijkertijd niet ver van elkaar zijn. Zo geniet het hele gezin van deze uitstap!

Familiepark Drievliet

Julianatoren

Julianatoren is echt wel één van de leukste pretparken voor kinderen tot en met 10 jaar. Op hun website heb je een handige tool om te kijken op welke attracties je kindje mag/kan met zijn of haar lengte. Het park zelf is niet té groot en heel familievriendelijk! Het ligt vlakbij Apeldoorn dus je kan er meteen een 'gesjellig citytrippie' van maken. Twee vliegen in een klap! Hupsakee!