Hear hear! En dat mag je echt wel letterlijk nemen, want ondertussen kan je Maison Slash niet alleen lezen maar ook horen via onze eigenste podcast, 'KAK, dat wist ik niet voor ik kinderen had!'. Is dit brand new information voor jullie? En hebben jullie dan werkelijk de vorige afleveringen gemist? Ga dan zoeken naar Maison Slash op Soundcloud of Spotify om de vorige geweldig leuke en interessante afleveringen te beluisteren. No worries, ze klinken op beiden even sensationeel. En blijf 'gesjellig' lang zitten, want ondertussen staat de 4de aflevering ook online!

In deze aflevering hebben we het over het heikele onderwerp 'piemels en tsja, hoe zeg je dat bij meisjes? Flamoes, punina, suswatilleke of gewoon een V-A-G-I-N-A?' En wist je dat babymeisjes al kunnen menstrueren van dag twee na de geboorte? En wat weet je over het velleke bij jongens? Zoveel onontdekte dingen die je nog niet wist voor je kinderen had! 

Zoals altijd schuwen Ingrid en ikzelf niks en collega's slash slashparents van dienst Hadewig en Leen ook niet! Maar schuif nu vooral gezellig met ons mee aan tafel en luister naar al dat vermakelijks dat we je te vertellen hebben. Have fun!

(hoe toepasselijk!)