Hear hear! En dat mag je echt wel letterlijk nemen, want wie wilt, kan Maison Slash niet alleen lezen maar ook horen via onze eigenste podcast, 'KAK, dat wist ik niet voor ik kinderen had!'. Is dit brand new information voor jullie? En hebben jullie dan werkelijk de vorige afleveringen gemist? Ga dan zoeken naar Maison Slash op Soundcloud of Spotify om de vorige geweldig leuke en interessante afleveringen te beluisteren. No worries, ze klinken op beiden even sensationeel.

Samen met onze eigenste slashparent Anne en Dora (ja, je kent haar al uit onze aflevering over school!) hebben we het over vrije tijd, me-time, rust, ...

Bestaat dat eigenlijk wel? Want wist jij op voorhand hoe weinig vrije tijd er overblijft eenmaal je kinderen hebt? Vrije tijd. Zet die "vrije" maar tussen dikke vette aanhalingstekens. En "tijd" ook. Want is dat niet ons probleem als slashparents? Hoe meer vrije tijd onze kinderen hebben, hoe minder er voor ons overschiet. En hoe vullen we het in? Dat beetje dat er is?

Genoeg to talk about, is het niet? En dus ook genoeg om naar te luisteren! Schuif maar dichterdichter bij jezelf en enjoy the talk! 


OM ONS TE HOREN OP SOUNDCLOUD, KLIK JE HIER!
VOOR SPOTIFY KLIK JE DAN WEER HIER!