Hear hear! En dat mag je echt wel letterlijk nemen, want sinds een tweetal maanden kan je ons niet alleen lezen maar ook horen via onze eigenste podcast. Heb je de allerallerallereerste aflevering gemist? Jammer, maar ook hoera, want niks gemist. Langs deze weg gooien we hem meteen nog eens in je oren. En blijf 'gesjellig' zitten, je kan meteen ook de 2de aflevering van onze podcast beluisteren. Jeej!

Heel waarschijnlijk ben je na het beluisteren van die eerste 2 afleveringen zo hard gebeten in je oor en kijk je vol verlangen uit naar de next one. En hopla, daar zijn we er al mee. De derde aflevering van onze podcast 'Kak! Dat wist ik niet voor ik kinderen had' staat vanaf nu online.

Waar we het deze keer over hebben? De wonderbaarlijke wereld van 't school! Nitwits zonder kinderen die dachten klaar te zijn met elke ochtend een banaan in de boekentas te stoppen en 's avonds een agenda te tekenen, krijgen met deze podcast de hele waarheid over alles in, onder, op, rond en naast het klaslokaal in de schoot geworpen. En ja hoor, we beloven je plechtig dat je er ook na deze babbel een heel verzadigd 'kak, dat wist ik niet voor ik kinderen had'-gevoel zal aan overhouden.  

Be aware, Ingrid, ikzelf  en slashparents van dienst Dora en Alain schuwen niks! Maar schuif nu vooral gezellig met ons mee aan tafel en luister naar al dat leuks dat we je te vertellen hebben.

Hier ben je één klik verwijderd van de derde aflevering van onze podcast: Kak! Dat wist ik niet over school voor ik kinderen had