Voor velen is yoga een reddingsmiddel geweest in 2020 om aan alle mentale drukte te ontsnappen. Maar voor anderen wekt het meteen een hele diepe geeuw op. Zoek jij toch nog een extra uitdaging in yoga? Pak er dan eens een geit bij, een flesje bier of ga even suppen. Wat? Da kan nie! Oh jawel, lees maar snel verder.

Rage Yoga

Rage yoga klinkt wat dubbel, want hoe kan je zen zijn onder de f*cks en k*ks. Het kan. Adem diep in en laat het er allemaal uit. Dit is een voorbeeld van angry moms in Amerika. Maar uiteraard kan je al je frustraties kwijt in rage yoga. 


Yoga met de hele familie bubbel

Genoeg spelletjesavonden! Vanaf nu is het: yoga-met-het-gezin-avond!
Om de familieband na het lange binnenblijven, geen school, thuiswerk.. nog te versterken, raden wij familieyoga kei hard aan!

Baby yoga

Wie heeft ooit gezegd dat baby’s niet aan yoga kunnen doen? Niemand! Haal je baby uit de wieg, zet wat rustige muziek op en kom samen tot rust tijdens een yoga-sessie. Je kan je baby tot rust brengen door een ontspannend massage te geven of de motoriek stimuleren via bepaalde oefeningen. Alleen maar voordelen!

Yoga met dieren

Laat je je baby toch liever nog wat slapen? Probeer dan eens met je hond yoga te doen! Kleine hondjes kan je makkelijk in je armen houden tijdens de yoga. Grote honden kunnen van de zijlijn meegenieten. Dit zorgt er voor dat honden kalm worden. Perfect als ze even een onrustig moment hebben en het zou een betere band tussen mens en dier vormen. 


Heb je geen huisdier? Ga dan naar een boerderij en zoek een schattig geitje om yoga mee te doen! Dit is een zeer populaire vorm van yoga en je vindt er ook heel veel over. Geitenyoga wordt vaak in groepslessen gehouden in een stal van een boerderij (ahja anders gaan de geitjes misschien weglopen als ze jou in zo’n rare posities zien kronkelen!)

Bier yoga

Om het nuttige aan het aangename te koppelen: yoga met een biertje in je hand!
We zijn geen fan van stereotypes maar bieryoga is hier wel op gebaseerd. Om mannen meer te motiveren om aan beweging te doen: breng er wat bier aan te pas en ze zijn tevreden.

Wobbel yoga

Een beetje heen en zwieren op zo’n bord? How zeg! Nee! Er zit veel meer achter. Wobbel yoga is kinderyoga op een wobbelboard. Op deze manier spreekt yoga meer kinderen aan en het avontuur dat ze beleven op zo’n wobbelboard is zalig! De oefeningen worden leuker en het evenwicht nog beter! Wil jij ook eens wobbelen? Check dan deze leuke lessen

SUP yoga

Voor wie niet graag yoga uitoefent op een klein matje: probeer het eens op een SUP board! Wel je evenwicht bewaren, of je belandt in het water! Voor velen is SUP yoga extra relaxing. Het geluid en de kalmte van water, ontspant hen eens zo hard tijdens de yoga sessie. Opgelet: wie van zijn board valt, moet zich extra inspannen om er terug op te klimmen.

Het kan nog gekker!

Graag nog wat gekke vormen van yoga? Euh, bestaan die dan? Jazeker! Wat dacht je van Harry Potter yoga? Aero yoga? Of graag wat ruiger: yoga op heavy metal muziek? Neem een dan maar eens kijkje op onze Instagram pagina want wij maakten een coole Instagram-gids over al deze gekke yoga vormen!