Ben je een slashparent met een vraag over onze content, een parent-weetje of wil je gewoon graag je ei kwijt waar je al zo lang op zit te broeden? Dan ben je bij Maison Slash aan het juiste adres! Maar via welke weg wordt jouw bericht nu goed ontvangen? Dat leggen we je hier zomaar even uit! Zo ben jij zeker dat de bal die je gooit hier zeker en vast juist wordt gevangen.

Online is the place to be!

In deze 'monderne' en steeds evoluerende wereld is het haast onmogelijk om het internet te negeren. Je hebt misschien al gemerkt dat Maison Slash niet in de winkelrekken ligt tussen de andere boekjes. Das normaal! We zijn dan ook een e-zine. Wil je graag zelf een verhaal online zien? Of heb je een agency vraag? Dan kan je Maison Slash zo bereiken: 

 • Via de website, www.maisonslash.be, kom je al een heleboel, 't is te zeggen zo ongeveer alles,  te weten over ons. Over het redactionele gedeelte dan toch. Lees ons, 't is plezant! En nodig je vrienden en familie ook uit om mee te lezen. Nog plezanter.
 • Wil je graag op de hoogte blijven van al dat leuks dat we schrijven op ons magazine? Schrijf je dan hier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief! 
 • Naast het magazine hebben we ook een échte agency. Voor deze shizzle moet je bij www.maisonslash.agency.be zijn. Hier kom je alles te weten over onze klanten, partners en cases. Check it out! Misschien kunnen we samen wel wat gaan doen. Het leven kan er niet #parentfriendly genoeg uitzien.
 • Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat met het agency te maken heeft? Dan hebben we daar ook zowaar een nieuwsbrief voor! Inschrijven voor deze kan hier!

NEN ELEKTRIEKEN BRIEF

Van een toffe mail worden wij ook altijd heel erg blij! Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag samenwerken? Dan is het belangrijk om dat naar het juiste mailadres te sturen. We lezen en beantwoorden elke mail van jullie met veel plezier, maar het is voor jou en ons wel fijn en praktisch als hij bij de juiste persoon terecht komt.

 • Voor algemene magazine-onderwerpen zoals vragen, opmerkingen, voorstellen, leuke en/of persoonlijke verhalen... kan je mailen naar redactie@maisonslash.be.
 • Wil je als bedrijf of organisatie graag samenwerken met ons? Mail dan naar agency@maisonslash.be.
 • Non of the above? Wil je gewoon eens 'allo' zeggen? Sneeuwt het in Ieper of heb je leuke schoenen gekocht en je wilt ons dat even melden? Dan kan je gewoon naar alloallo@maisonslash.be mailen.

Social all the way!

Wie niet op social media zit, is de dag van vandaag niet goed meer mee. Alles en iedereen ademt likes, shares en follows. Wij komen er dan ook niet onderuit en omarmen het social media aspect volledig! Maar met al die verschillende kanalen, kan je al eens makkelijk de weg kwijt zijn. Maison Slash to the rescue! Dankzij dit lijstje weet je ons altijd te vinden:

 • Facebook: kijk je niet elke dag op onze website, maar wil je wel op de hoogte blijven van de nieuwste artikels? Volg ons dan op Facebook! Met een simpele duim omhoog zie je de nieuwste posts op je wall voorbij komen. Meer lezen? Klik er dan op en je kan het hele artikel lezen op de website.
 • Instagram: klaar voor een dosis grappig quotes, foto's van achter de schermen en parenting-weetjes? Dan moet je ons absoluut volgen op Instagram! Via dit kanaal houden we je op de hoogte van aankomende evenementen (de #FamilyRaveParty, of ik zeg maar wat), waar we zoal uithangen en natuurlijk hoe het is om slashparent te zijn. 
 • Twitter: ook op Twitter fluiten we mee. Dankzij deze weg delen we nog eens onze interessantste en nieuwste artikels die je uitgebreid kan lezen op de trein, of gezellig thuis.
 • Youtube: momenteel zijn we volop bezig met de content voor ons eigenste Youtube-kanaal. Isdaniestraf?! Hou je klaar voor easy and fun DIY's, funky receptje en grappige kidstalk!
 • Pinterest: op zoek naar inspiratie? Dan moet je zeker onze Pinterestborden eens bekijken! Van leuke cadeauverpakkingen tot fashionable kindermode en haarstijlen, we hebben het allemaal! 

Back to the old days

Toch niet zo'n fan van al dat online gedoe? Dan kan je ons altijd op de old fashion way bereiken door ons simpelweg een leuke brief te sturen.   

Hier kan je ons vinden:

Havenlaan 75, 1000 Brussel