Puilen jouw kasten ook uit van het speelgoed waar niemand naar kijkt?  Heb je ook spijt van die dure race-auto of huilende pop  waarmee amper twee keer gespeeld is? Hebben je kinderen ook een overload aan onnodige spullen? Dan overweeg je misschien best eens een lease- of abonnementensysteem voor speelgoed. Als wij in onze kasten het verzamelde en vooral ongebruikte speelgoed bekijken, denken we vaak: het kan anders. Want vaak ligt dat gloednieuwe speelgoed in een eenzaam hoekje weg te kwijnen. Dat kan volgens ons duurzamer, spaarzamer, educatiever en socialer.  Verklein de berg speelgoed in je huis dankzij een speelgoedabonnement!

Waarom zou ik zoiets doen?

Dat zullen we jou eens vertellen. Het is helemaal geen dom idee om een speelgoedabonnement te nemen. Wij zien er alvast massa's voordelen in. Want:

1. Het is maandelijks feest als de nieuwe speelgoeddoos geleverd wordt 2. De kinderen geraken nooit meer uitgekeken op hun speelgoed. 3. Experts zoeken speelgoed op maat van je kind, dus nooit meer twijfelen en afwegen over de juiste keuzes. 4.Uiteindelijk spaar je geld uit, én ruimte in je huis. 5. En je bent op de koop toe nog eens mega duurzaam bezig ook! In Vlaanderen zijn er twee diensten die speelgoedabonnementen aanbieden.

Puur Plezier

speelgoedabonnementVorig jaar hielden vier vaders Puur Plezier boven het doopfont. Zij hadden het begrepen: delen zit keihard in de lift. Bij Puur Plezier kan je speelgoed gebruiken wanneer je wil, en hoef je je geen zorgen te maken over kiezen, aanvullen, opbergen... Het speelgoed is geselecteerd op leuk en verrassend, maar ook op inspirerend en leerrijk. De ontwikkeling van talenten van kinderen blijkt immers nauw verwant met hun speelgedrag. Alles zit netjes opgeborgen in een handige en kleurrijke box. En een inventarislijst helpt een handje bij het inleveren. Een stukje kwijt of gebroken? Gewoon even melden. Het wisselen van box verloopt eenvoudig via wisselpunten of aan huis ... met de fiets. Meer info: www.puurplezier.be Hou onze facebookpagina morgen zaterdag 21/1 goed in het oog - cadeautje!

AgainAgain!

speelgoedabonnement

De zussen Sarah en vonden het welletjes met al die cadeautjes en speelgoed. Daarom richtten ze Againagain! op: fantastisch speelgoed, niet om-te-hebben-en-te-houden, maar om te spelen-spelen-speleuh!!! 

Het principe is eenvoudig: je abonneert je online, en krijgt meteen een pakket met leuke, kwalitatieve speeltjes, helemaal op maat van je kleuter. Drie maanden later stuur je die gewoon terug en krijg je een nieuw pakket in ruil. Het speelgoed is zorgvuldig geselecteerd op basis van speelwaarde en kwaliteit. En bovendien ziet het er gewoon tof uit, want een beetje feelgood voor ouders is nooit weg.

Againagain! maakt elk speeltje terug schoon, kijkt het grondig na en vervangt of herstelt waar nodig.  Vind je kind écht iets keileuk, dan kan je nog steeds kiezen om het aan te kopen 

Meer info: againagain.be pssst, wie de code 'againagainlovesmaisonslash' ingeeft bij het nemen van een abonnement, krijgt één maand gratis!