Pubers en hun gsm, het is nogal iets. Soms lijkt dat verdomde ding wel aan hun hand vast te plakken. Maar het kan ook wel een goed communicatiemiddel zijn tussen jou en je kroost. Ook al zit jij in de living en zij op hun kamer. Tja, die moderne tijden, hé. Maar ouders en jongeren die Whatsappen naar elkaar, het kan al eens grappige situaties opleveren!

Is mama al thuis?!

Zoals we al zeiden, die pubers zitten soms meer op hun kamer dan wat anders. Weten zij dat hun huis groter is dan alleen dat?! Soit, op die manier weet je dus niet precies wanneer je ouders thuiskomen..A1XAS1L74jUliIkln61zA0EvggygzL0GXSy4YqML.png

appen in de les

Je puber betrappen op gsm’en in de klas? Het was nog nooit zo simpel. Foeikes, mama! Maar het kan toch soms zo fijn voelen om je kinders eens liggen te hebben. EOe2KrTrK29SYQILJWwSKRKmqLfZQKSQPNB4EF0a.png

En nu in het Nederlands graag!

Die jongeren van tegenwoordig, wlke taal spreke die eigenlyk?! We houden ons hart vast en hopen dat die opstellen voor Nederlands beter worden geschreven dan het gemiddelde Whatsapp-berichtje van een 15-jarige.

01Ev91OBZBYC9St7NdBNHukB7MZ0NvQV4OJTQtzI.png

Een cadeau voor de ouders…van de ouders zelf

Toch fijn als je kinderen cadeaus voor je kopen... om het vervolgens terug te betalen aan hen.  Een cadeau van jezelf, voor jezelf dan eigenlijk, feitelijk. Soit, het is het gebaar dat telt zeker! Maar wel leuk dat ze soms toch zo nu en dan aan je denken, hé! Zonder geld te moeten uitgeven, dan.

6CDsfygJtlLSNpNMmoqtOx16i1Xvb81xat2HY3sk.jpeg

Geld incasseren voor je ‘zijn’

Er zijn zotveel manieren om geld te verdienen, en de ene is al wat origineler dan de andere. Geld vragen omdat je zo een fantastische zoon of broer bent, bijvoorbeeld. Het is het proberen waard natuurlijk. Een nee heb je, een ja kan je krijgen. Wat denk je, zou hij iets van jou krijgen?

D4B0fouujK93RHUYcbN93hq1bKZve9GoKji93GGT.jpeg

(Foto's: Bloglovin, Tishiergeenhotel)