De ticketverkoop voor onze vierde Family Rave Party begint aardig te lopen. 20 oktober is nog even wachten, maar joh Hasselt, wij beginnen er klaar voor te zijn! Om te tonen dat we het menen, heeft ons feestje nu ook een eigen logo gekregen. En een website. Check it out!

Terwijl iedereen lekker ligt te zweten op vakantie, is het bij Maison Slash gewoon van stevig doorgaan. Wat al onze plannen zijn in het najaar, geven we nu niet instant weg. Maar de zomerperiode blijkt alvast een perfect voorbereidingsmomentje te zijn om al onze ideeën uit te voeren. 

trots op onze nieuwe website

Zo lanceren we hier zomaar efkes een gloednieuwe website voor onze Family Rave Parties, en heeft het feestje een geheel eigen logo gekregen! Ga heel het ding aanschouwen op www.familyraveparty.be! Je vindt er nieuws, foto's, video's van vorige edities, onze partners en uiteraard alle 'frequently asked questions' én tickets

Je kan er je inschrijven voor de nieuwsbrief (blijf keihard op de hoogte!), of je vindt er een link naar ons facebook-event. De eerstvolgende Family Rave Party vindt plaats in de Versuz in Hasselt in oktober, maar wil jij ook niet meteen weten waar de editie van begin 2020 zal zijn? Uhu, dat dachten we ook! Inschrijven dus op de nieuwsbrief, people. 

VSXu3dTGsKcwAmk7p45eAs7wSFy0ykm22F87CDJA.jpeg

Hasselt-ravers!

Aan alle family ravers die nog twijfelen om naar Hasselt te komen op 20 oktober: stop daarmee. Gewoon doen. Deze week zijn we nog op locatiebezoek geweest in de Versuz, en we kunnen nu al zeggen dat het ook deze keer serieus gaat knallen. We hebben nog een stevige verrassing in petto die ik nu nog niet mag verklappen. 

Soit, jij moet het weten, maar besef dat je op dit moment nog steeds tickets kan kopen aan een speciaal zomertarief.  Gewoon surfen naar www.familyraveparty.be!