Zomerbars schieten als paddenstoelen uit de grond! En laten wij daar nu niet boos om zijn. Niets is zo heerlijk als samen chillen met je kinderen. Terwijl jij geniet van een natje en een droogje op een terrasje, spelen zij uren met vriendjes en vriendinnetjes. En als afsluiter geniet je samen tot in de late uurtjes van de gezelligheid en sfeer die er hangt in een zomerbar. Op zwoele zomeravonden of in de grote vakantie moet dat toch lekker kunnen. Slashparent Lobke zocht en vond de 5 hipste zomerbars waar je met (kleine) kinderen kan gaan hangen:

De beachbar bij Terhills CableparkNa een dagje samen wakeboarden of waterskiën samen onthaasten in de Beachbar onder de mooiste zonsondergangen van Limburg. Vlakbij het Nationaal Park van Limburg kan je gewoon ook heerlijk samen gaan chillen en is er een miniramp en een trampoline voor de kinderen terwijl jij er geniet op een zonovergoten terrasje van zomerse cocktails. Is ’t al zomer?

Tip van jewelste:
vanaf juni vind je er ook het grootste oplaasbaar aquapark van België, als dat geen goed nieuws is?

PARKKAFFEE IN MARIAKERKEWie eerder al een bezoekje bracht aan Parkkaffee, weet waarover we spreken. Denk romantiek, nostalgie, woonwagenmuseum, madammen die kaarten leggen, magisch theater, hypnotiseurs, illusionisten, valsspelers, circusworkshop, kleutertent, ligweide, lounge-terras aan de vijver, familievoorstellingen, lianen in de bomen, reuze zandbak, petanquebanen, gipsyswing, pop up optredens, lekker eten, tapas bar, kampvuurtjes, zomerse cocktails. Jaaaaaa dit alles in in één woord is gewoon : Parkkaffee. Opent van eind juli tot eind augustus elke dag vanaf 14u tot middernacht.

 BAR NOORD bij Park Spoor NoordOntspannende muziek, frisse cocktails, overheerlijke houtoven pizza's, salades en burgers op het terras en dit met uitzicht op park, beter kan de zomer in Antwerpen niet worden! De spuwende fonteinen in Park Spoor Noord zijn een sensatie voor kinderen. Terwijl zij zich eindeloos nat spetteren, leun jij lui achterover in je strandstoel met een cocktail in de hand in Bar Noord. Dit is het leven toch?

 Kort-bij in KortrijkDenk aan een prachtig groene omgeving op een bioboerderij, waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen met zelf meegebracht materiaal of materiaal uit de aanwezige speelkoffer. Jij mag mee ravotten of genieten op het terras. Een scène uit een film? Nee ’t is echt dit jaar en nog wel in Kortrijk bij de Stadsboerderij! Je kan er picknicken met je eigen receptjes of genieten van de overheerlijke hapjes en drankjes uit de winkel van Stadsboerderij Kortrijk. Of wat dacht je van een heerlijk ambachtelijk bioroomijsje?  

Club Cabane Family Beach


Voel je de zomer al in het land hangen? Bij Club Cabane Family Beach is de zomer nu al begonnen voor het hele gezin! Volgens ons wordt deze zomerbar dé zomer hang-out voor jong en oud! Een pop-up city beach club met alle faciliteiten voor de hele familie. Je kan er dagelijks terecht voor een hapje en een drankje maar bovenal, er zijn ongelooflijk veel speelmogelijkheden voor je kinderen. Verwacht je aan strand, speeltuinen, animatie, pannenkoeken en ijsjes!