Doe jij al mee aan de Warmathons van Music For Life? Je wilt wel, maar je hebt een sjot onder je kont nodig? Hier komt ie dan: schrijf je gewoon samen met team Maison Slash in! Met z'n allen lopen we dan voor SOS Kinderdorpen. Das niet alleen keigesjellig van samenzijn en al, maar meteen ook super nuttig. 

Een heel jaar proberen we hier en daar onze portie doing good te doen. Maar in Vlaanderen is het tegenwoordig gelijk wel mainstream om vooral tijdens het einde van het jaar een extra efforke te doen. Dus wij gaan een Warmathonneke lopen met Team Maison Slash. For real. 

Wandelen toegelaten!

Dat doen we op donderdag 20 december in het Osseghempark (onder het Atomium) in Brussel. 't Is  trouwens zeker niet dat we het sportiefste topteam zijn ter wereld. Check gewoon de foto al boven dit artikel - lachen en verkleden, jaja, maar effectief lopen? Oei. (Ik had me bijvoorbeeld al meteen opgegeven als vrijwillige stapper naast hoogzwangere Cado. Maar Erika was mij voor. En waarschijnlijk loopt Cado - tegen dan meer dan 7 maanden zwanger- ons nog gezwind voorbij.)

Ik wil maar zeggen, een Warmathon lopen is gelukkig eerder symbolisch. (Het is nog geen 3 kilometer, people, dat kan ik zelfs aan.) Je betaalt 15 euro inschrijvingsgeld waarvan 5 naar de organisatie en verzekeringen en shizzle gaat, en 10 euro naar je zelf gekozen goed doel. Wat in ons geval dus SOS Kinderdorpen is. 

SOS KInderdorpen

Voor de onwetenden: SOS Kinderdorpen geeft zo'n 79000 kinderen een warme thuis en is actief in 139 landen, waaronder òòk Belgie - niet onbelangrijk. Zo is er het Simba-huis in het Vlaams-Brabantse Liedekerke waar er opvang en begeleiding is voor gezinnen die het even keimoeilijk hebben en die de opvoeding van hun kinderen tijdelijk niet meer kunnen garanderen. Maar ook ontheemde kinderen en families in Syrie kunnen bijvoorbeeld op hulp van SOS Kinderdorpen rekenen. Zot goe initiatief en kei-Maison Slash, denken wij dan. Daar willen we al eens voor lopen. Of stappen. 

Hoe spreken we dan af? 

Awel. Wij hebben ons alvast ingeschreven voor de Warmathon op 20 december in Brussel. Doe jij nu hetzelfde hierzo en kies voor het goede doel SOS Kinderdorpen, en sluit je aan bij team Maison Slash onder de code MAIS14355. Tussen 17u30 en 18u verzamelen we ergens op de Heizel. Waar precies laten we nog weten. Stuur gewoon even een berichtje naar Aisha@maisonslash.be als je je hebt ingeschreven, dan houden we je op de hoogte! 
Ah ja, kinderen zijn -uiteraard- toegelaten

Je gaat zien, dat gaat nòg plezanter zijn dan een officiele eindejaarsdrink. Schol. Euh nee. Hup met de beentjes. Dat bedoelden we.