Spanning op het werk? Dan ga je toch gewoon op team building! Maar wat als je het ook thuis helemaal hebt gehad met de sfeer? Waarom bestaat er nog geen "Family Team Building"? Euh. Dat bestaat wel. Die heet Strong Viking Run en is zelfs ideaal gepland op 1 september, nét voordat je met heel het gezin opnieuw de rat race weer induikt. Boek met de code van Maison Slash en ga family builden met korting. (Dat is alles wat we op dit moment voor je kunnen doen. Succes!)

Gejengel, geruzie en geschreeuw... na de vakantie hebben we er stilaan genoeg van. "Neem de kinderen terug, juffen en meesters", denk jij misschien. 't Is een oplossing. Maar slimmer is om je gezin gesmeerd te laten starten aan het nieuwe schooljaar. Dat kan via een 'family team building' bijvoorbeeld. Op 1 september vindt de Strong Viking voor gezinnen plaats in Gent. 


Een Viking Run watte?

Strong Viking is een obstacle run, maw je loopt en rent voorbij obstakels die je over, rond, onder moet. Uiteraard is het in de Family edition de bedoeling dat je dat samen met je kinderen doet. Voel j'em?  Een mens heeft daar zeker een goeie hand-oog-coördinatie voor nodig. En hadden we al gezegd dat er modder was? Veel modder. 

Dus, als gezin levend en in zijn geheel aan de finish komen, en liefst zo snel mogelijk, dat mag je als eens een family team building noemen. Het parcours voor gezinnen is 3 km (vanaf 5 jaar) of 5 km (vanaf 10 jaar) lang. De Family Edition van Strong Viking is verkozen tot Beste Family Obstacle Run en bestaat uit een 22-tal kindvriendelijke hindernissen, modder en uitdagingen. 

h9ccWA86NQZqemPUNeHSPztrqele21TuiJaksQ4Y.jpeg

PKAPGNvIv8dh5iS8l61Q6BzH9nqXUwsh7vOTpElF.jpeg

Gesjellig samen family builden

Wij zitten hier maar te vertellen dat je deze run in gezinsverband moet doen, maar je kan het ook gewoon met nonkels, tantes en fitte grootouders doen. Het enige wat je moet doen, is je als team inzetten en zorgen dat je samen de finish haalt. Dat betekent samenwerken, duidelijk communiceren en een gezamenlijke strategie uitzetten. Of misschien zijn jullie eerder van de losse, brute kracht? Mag ook, haha. Het ding is dat je elkaar sowieso beter leert kennen. For better en for worse. 

8XcknicmsLkEltDVhorwX9G20hU2gzIikpaCjvkj.jpeg

Met korting naar de obstacle run

Bon, jij hebt nu zoiets van: "ik ben er klaar voor aaaaaaarrrr" (*stoot oerkreet uit), "ik heb dat nodig"! Goed nieuws, want boek je tickets met de code van Maison Slash en je krijgt een schone korting op je ticketprijs. Jij scoort namelijk nu nog de 'early bird'-prijs in plaats van de final price. De code die je moet gebruiken bij je boeking is: SVP750. Allez hup, boeken maar!

Dan kunnen wij jou alleen nog veel sterkte en moed toewensen, maar eveneens een vlekkeloze start in een gesmeerd gezin bij het begin van het schooljaar!