Halloween is al even het nieuwe ding. Dat hebben ze bij attractiepark Bellewaerde flink begrepen. Nog tot 4 november kan je er heerlijk gaan griezelen, want heel het park is voor de gelegenheid omgetoverd tot een Halloween Fiësta Mortal. Een schot in de roos, vond ook slashparent Anne die het met haar kinderen allemaal mocht gaan uittesten. 

ANNE

Move over roze bril, deze tijd van het jaar neem je best je oranje bril mee als je een pretpark bezoekt. Waar in mijn kindertijd pompoenen nog gewoon groenten waren die je in je soep mixte, kan je nu geen stap meer zetten zonder dat de skeletten en de zombies je rond je oren vliegen. Maar hé, dat is keihard oké! Zeker als je de aankleding nog een trapje hoger tilt en je het hele park in een kleurrijke Mexicaanse Fiësta Mortal-sfeertje (het feest van de doden) steekt.


fKX3YiJxhUxADYt23KrMaTjcCHm4adEvVAH4iLgV.jpeg

Fiesta Mortal voor iedereen

Bellewaerde investeert al even in het verwelkomen van heel het gezin. Een thema als Halloween gebruiken ze dan ook heel graag om voor élke leeftijd een gepast aanbod te bedenken. En ook leuk: voor de gelegenheid veranderen ook alle namen van de attracties mee.

Speciaal voor de allerkleinsten is het KidsPark omgetoverd tot TrollPark, voor de iets oudere kinderen kan je naar een bos vol heksen of het Halloweendoolhof. Maar de griezeligste kers op de taart zijn de 5 pop-up spookhuizen voor 14-plussers. Check hier het hele Halloween-aanbod!

Geslaagd griezelig

Griezelige spookhuizen is hier echt wel een understatement, neem het van mij aan. Deze popup spookhuizen zijn bevolkt met heel wat figuranten die je maar al te graag de stuipen op het lijf jagen. Foto's hebben we hiervan niet, maar dit zou natuurlijk al een deel van de pret wegnemen. Gewoon diep ademen en go griezel. 

Of helemaal niet. Want ook zonder de spookhuizen is Bellewaerde tijdens Halloweenperiode keihard de moeite. Van 's ochtends vroeg, het eerste uur, tot 's avonds, bijna sluitingsuur, verbleven we in het prachtig aangeklede attractiepark. Is dat niet het allerbeste bewijs? 

Lees verder onder de foto's want wij hebben nog een cadeautje voor jullie :-)

5yASbUxHgNR28CdN2z3mBmgd8RCDqED2GkDLgNun.jpeg

MVooPLVhmO4F7nG9dgMr8vVdx3UEWXxtj6sxLpL5.jpeg

pydOj8ECKBSKKMmWbp1eSetrydpH8296etk6yUy3.jpegMove over sprookjesachtige paddestoelfoto's, wij gaan voor de pompoenfoto. let op mijn woorden, binnen 20 jaar maken mijn kinders deze foto na met hun nageslacht

g9btwto629MiGzKF8akmvrX3Yjlq5xYNRKkMiuFH.jpeg


3oYNF4dRB3V3UiQrKFUKnhd5DQ8AlD3HzLMyLKeX.jpeg

rZCglH6VN45P65WOMuMLCYvUQlzWkNaQ9KN0YnZl.jpeg

Natuurlijk blijft de dierentuin ook een topper, aapjes, leeuwen, tijgers en olifanten. Ze zijn er allemaal. En selfiemomentjes met aapjes, dat blijft scoren.

wJnq80Zb6M7zaommIOrGYn8W1gyXRgqm57e3mD02.jpegiLWlHzNhfYyd5cBA0L3PY5kieP5VaxyxPpbKfrUj.jpeg

Ook zin in een Halloweenuitje?

Gebruik de promocode MAISONSLASH om met korting naar Bellewaerde te gaan. Met deze code genieten alle volwassenen van het kindertarief.

De code kan gebruikt worden via www.fiestamortal.be/tickets (naar beneden scrollen > promocode).

De code kan enkel gebruikt worden wanneer je op voorhand online tickets aankoopt voor Halloween Fiesta Mortal –  Halloween night uitgezonderd


Dit artikel kwam er in samenwerking met Bellewaerde.  We publiceren hier enkel merken die bij ons/jullie passen, en waarin we zelf geloven. Je zal ons nooit horen zeggen dat iets gezond is als we daar niet zeker van zijn. Of dat iets plezant is, als dat niet zo is. We vertellen geen onzin. Beloofd. Hoe wij tegenover advertenties staat, lees je hier.