Het lente/communie/overgangsfeest van jouw kind wordt sowieso legendarisch. (Dat mag ook wel na al die moeite die je er hebt in gestopt) Maar hoe leg je die herinneringen vast? Zorg gewoon voor een photobooth op de grote dag van je zoon of dochter. Dan heb je ook meteen zatte tante Rita op beeld. Ok, we hebben òòk nog betere redenen.

Step up your game

De massa's ballonnen, vlaggen, slingers en alle andere shizzle zijn mega tof om je feest aan te kleden. Maar wat de mensen zich écht blijven herinneren, zijn de fotookes die ze ‘s avonds mee naar huis kunnen nemen (of grappiger: GIF'kes die je kan delen met elkaar) Een photobooth springt kei-hard in het oog én staat garant voor uuuuren plezier.

1, 2, 3, fotomodel!

Haal je innerlijke Doutzen Kroes naar boven (of niet), leg je haar nog even goed en tover je mooiste lach tevoorschijn. Met de talrijke accessoires ontpoppen de gasten in zich in no time tot de beste modellen! Én belangrijk: hoe zotter, hoe beter. Geen saai feestje, maar sfeer absoluut verzekerd. 


Say Cheeeeese

Lachen is gezond. Maar écht. Bij het lachen komen er gelukshormonen vrij die ervoor zorgen dat je tevreden bent, het is ontspannend, geeft je energie én je verbrandt er calorieën mee! Euh, kunnen we in zo’n photobooth blijven wonen?!

Voor jong, oud, klein én groot

Kortom, zo’n photobooth is voor iedereen een schot in de roos. Zowel voor de kleinsten van de hoop als voor de bommaatjes en bompaatjes. Maar ook voor de mensen die elkaar niet super goed kennen is een photobooth dé perfecte ijsbreker. Wie is het beste model van de familie?

De foto’s worden trouwens meteen geprint. De gasten zullen zeker niet met lege handen naar huis gaan!


Alles matchy matchy

Is je communiefeest helemaal in één bepaald thema of kleur, maar wil je nog die extra touch? Verzamel accessoires die binnen je thema passen om zo ook de foto’s een beetje up te spicen.

Zoon- of dochterlief zal dus niet alleen het aansnijden van dat arme ijslammetje niet snel vergeten, ook de toffe foto’s van de photobooth zullen een blijvende herinnering zijn. En niet alleen voor je communicantje. Iedereen gelukkig dus.

Say Cheese op de Family Rave Party

Graag even een voorproefje van zo’n photobooth en nog geen tickets voor de Family Rave Party? Bestel dan als de bliksem tickets want ook onze partner Cheesebox zal aanwezig zijn op de vetste party van het jaar. Leg je haar alvast goed en oefen je mooiste lach nog even want op 17 maart is het zover.


Efkes wat meer info:

  • Zondagnammiddag 17 maart 2019
  • Tussen 13 en 18u
  • Kruitfabriek in Vilvoorde
  • Vanaf 4 jaar


TICKETS BESTELLEN? KLINK DAN HIER! JA, HIER!